Fabio Cali, logodnicul Ramonei Bădescu, a făcut închisoare în Italia: "Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați cu alți 7 deținuți"

Publicat pe

După ce mult timp a păstrat misterul în ceea ce-l privește pe tatăl copilului ei, în primăvara acestui an, Ramona Bădescu a postat primele imagini cu iubitul ei. S-a aflat că Fabio Cali este bancher și om de afaceri, vedeta fiind extrem de fericită și împlinită. Acum, au ieșit la iveală noi detalii din trecutul bărbatului. El a povestit într-un interviu că a făcut închisoare în Italia și a vorbit deschis despre ce i s-a întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, subliniind cu fiecare ocazie cât de fericită o face. Puține detalii se cunosc despre tatăl copilului vedetei, însă acum bancherul italian a vorbit deschis despre trecutul său.

Fabio Cali, logodnicul Ramonei Bădescu, a făcut închisoare în Italia: "Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați cu alți 7 deținuți"Fabio Cali, logodnicul Ramonei Bădescu, a făcut închisoare în Italia: "Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați cu alți 7 deținuți"

Logodnicul Ramonei Bădescu a făcut închisoare

Logodnicul Ramonei Bădescu a oferit detalii din trecutul său, în cadrul unui interviu. În urmă cu 15 ani a trecut prin clipe de coșmar și nu pentru o prioadă chiar scurtă de timp. A fost cercetat pentru inginerii financiare de peste 90 de milioane de euro și a reușit să-ți dovedească nevinovăția abia 8 ani mai târziu.

Astfel, Fabio Cali a stat o perioadă în închisoare, fiind arestat preventiv pentru fraudă. El e a fost cercetat la acel moment, alături de alte 18 persoane, de tranzacții ilegale prin intermediul Banca Di Roma. Totul se întâmpla în anul 2005, iar doi ani mai târziu procurorii au decis să-l trimită la penitenciarul Regina Coeli din Roma.

Fabio Cali, dezvăluiri despre condițiile din închisoare

Logodnicul Ramonei Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a povestit pentr publicația informazione.it în ce condiții a fost nevoit să stea: 'Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara'.

Fabio Cali a povestit că nu a avut probleme nici cu deținuții, nici cu gardienii în perioada în care a stat în arest. 'Au fost relații civilzate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți pentru că sufereau și ei din cauza acelorlași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, 'oferă' condiții extrem de grele. Deținuții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nici o activitate pentru ei iar celulele sunt supra-aglomerate', a mai spus logodnicul Ramonei Bădescu.

Citește și: Ramona Bădescu a luat o decizie radicală după moartea tatălui ei:”Viața merge înainte!”

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Citește și: Jador a rupt o bancnotă de 100 de lei!De ce a făcut acest gest controversat, ca Fulgy

Citește și: Anda Adam a postat prima fotografie cu noul iubit:„Mă simt binecuvâtată'

Fabio Cali și-a dovedit nevinovăția după 8 ani

În anul 2013, însă, Fabio Cali a reușit să-și dovedească nevinovăția. A fost achitat de toate acuzațiile care i se aduceau, dat fiind că s-a dovdit că tranzacțiile considerate suspecte erau, de fapt, 'investiții legale și normale, fără o natură ilicită'. Mai mult, toate ar fi fost făcute chiar cu acordul conducerii de atunci a Banca di Roma.

La acel moment, i-au fost luate toate bunurile, iar Fabio Cali a suferit nu doar pagube materiale, ci și morale. Și el, și familia sa. Ulterior, după ce s-a dovedit că nu avea vreo implicare, i-au fost restituite bunurile care îi fuseseră sechestrate.

„Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate, ulterior le-am primit înapoi', a mai povestit Fabio Cali.

Fabio Cali este iubitul Ramonei Bădescu

Trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani, iar rodul iubirii lor este Ignazio, care are mai bine de un an și jumătate.

Se numește Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Sunt mulți bărbați cărora nu le plac bijuteriile‘, a spus ea când a fost întrebată despre inelul spectaculos de pe mâna ei.

Ramona Bădescu, despre logodnicul ei: „Ne leagă foarte multe lucruri'

Ramona Bădescu a oferit mai multe detalii despre bărbatul care o cucerește zi de zi și de care o leagă foarte multe lucruri.

Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură.

Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre‘, a povestit Ramona Bădescu la emisiune.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter