Jador a rupt o bancnotă de 100 de lei! De ce a făcut acest gest controversat, ca Fulgy

Publicat pe

Jador este unul dintre cei mai căutați artiști de la noi! El a devenit extrem de cunoscut după ce a participat la mai multe show-uri televizate, printre care Puterea Dragostei și Survivor România 2021. Acesta câștigă bani frumoși de pe urma unui singur eveniment. Recent, solistul a rupt o bancnotă de 100 de lei la o cântare, el explicând ulterior ce s-a întâmplat, de fapt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Popularitarea lui Jador a crescut extrem de mult, reușind să depășească alți cântăreți iubiți în România cu brio. La evenimente, artistul își permite să facă și anumite aroganțe. Un filmuleț în care rupea o bancnota de 100 de lei a devenit viral pe internet.

Jador a rupt o bancnotă de 100 de lei! De ce a făcut acest gest controversat, ca FulgyJador a rupt o bancnotă de 100 de lei! De ce a făcut acest gest controversat, ca Fulgy

Zilele trecute, Jador a cântat la un eveniment, însă gestul său nu prea a fost văzut cu ochi buni. El a rupt o bancnotă de 100 de lei spre uimirea fanilor săi. După ce a făcut asta, el a dorit să dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt. Cântărețul de manele a explicat că nu a fost un gest impulsiv, făcut la nervi, ci un semn de revoltă.

Citește și: Apropieri suspecte între Jador și Elena Ionescu, Splash! Vedete la apă! Imaginile au devenit virale

Citește și: Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni: „Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'

Citește și: Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras: „S-a dus la Jador și eu știu ce face el cu fetele'

Citește și: Jador este concurent la Splash! Vedete la apă. Ce necaz a avut înainte

Motivul pentru care Jador a rupt o bancnotă de 100 de lei!

El s-a supărat pe oamenii care merg la spectacole pentru a filma și uită să se mai bucure de show. Jador a mai adăugat că în trecut oamenii se distrau mai bine, însă în prezent sunt mai preocupați să facă fotografii și filmulețe pe care să le distribuie pe internet. 

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… Am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.

Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…', a spus Jador, pe rețelele de socializare.

Apropieri suspecte între Jador și Elena Ionescu, Splash! Vedete la apă!

Jador și Elena Ionescu se numără printre vedetele care au acceptat să participe în noul sezon ‘Splash! Vedete la apă. Cei doi artiști vor trebui să-și demonstreze abilitățile în privinţa săriturilor în apă. Pe lângă toate acestea, Jador și bruneta mai au timp și de puțină ‘hârjoneală.

Manelistul a făcut un gest interzis la ‘Splash! Vedete la apă! În timp ce își așteptau rândul la săriturile în apă, Elena Ionescu și Jador au uimit pe toată lumea.

Se pare că artistul nu a rămas indiferent și a ‘poftit la formele voluptuoase ale Elenei. Jador nu s-a putut abține și i-a pus mâna pe posterior brunetei.
Mai mult de atât, Elena Ionescu nu a fost deloc deranjată de gestul lui Jador și l-a îmbrățișat cu patos. Pe internet, imaginille cu cei doi s-au viralizat imediat, iar cei mai mulți s-au întrebat dacă s-a înfiripat ceva între ei. 


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter