Anamaria Prodan și-a reamenajat apartamentul din Dubai. Ce s-a întâmplat cu pozele cu Reghe

Publicat pe

Scandalul privind un posibil divorț nu s-a stins până la acest moment, însă Anamaria Prodan face tot posibilul să le demonstreze tuturor că relația sa cu Reghe nu este nici pe departe pe punctul de a se destrăma. Cu toate că acum sunt departe unul de celălalt, impresara a făcut tot posibilul să-și aducă soțul cât mai aproape. De data aceasta cu ajutorul pozelor, prin intermediul unei reamenajări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, numele Prodan – Reghecampf se aude tot mai des, după ce antrenorul a vorbit despre divorțul de impresară. Anamaria Prodan a negat vehement că la mijloc ar fi vorba despre o despărțire, în ciuda zvonurilor despre presupusele amante ale soțului ei.

Anamaria Prodan și-a reamenajat apartamentul din Dubai. Ce s-a întâmplat cu pozele cu RegheAnamaria Prodan și-a reamenajat apartamentul din Dubai. Ce s-a întâmplat cu pozele cu Reghe

Anamaria Prodan, poze cu Reghe și familia după reamenajarea apartamentului din Dubai

Anamaria Prodan a luat decizia de a se sta o perioadă în Dubai. Hotărârea de a schimba peisajul pare că a venit la pachet și cu o nevoie de schimbare în apartamentul de lux în care locuiește.

Vedeta a ținut să le demonstreze, încă o dată, tuturor, că familia este mai unită ca oricând. Și chiar dacă nu poate fi alături fizic de toți membrii familiei, inclusiv de soțul ei, a găsit o altă soluție. Impresara a pus o serie de poze cu antrenorul si copiii ei în locuință pentru a-i simți mai aproape.

Anamaria Prodan a făcut un filmuleț în care le-a arătat fanilor nu doar peretele cu fotografii, ci și imaginea superbă de care se bucură zi de zi, de la fereastra locuinței de lux.

Citește și: Anamaria Prodan, în plin scandal cu presupusele amante:”Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!”

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că a auzit tot despre presupusele amante ale lui Reghe:„Orice om poate greși'

Citește și: Cum se comportă Cătălin Moroșanu în rol de tată și cum se înțelege cu Natalis:„Sunt mai autoritar'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa presupuselor amante ale lui Reghe

Atât timp cât nu au apărut poze clare 100% cu Reghe si presupusele femei din viața sa, Anamaria Prodan își apără căsnicia și susține că lucrurile stau bine în relația cu soțul ei.

Impresara nu a ezitat să vorbească încă despre presupusele amante ale soțului ei și a subliniat răspicat că acestea nu pot face altceva decât „să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu’.

„M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei! Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală. Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu’, a transmis impresara pentru sport.ro.

Anamaria Prodan: „Nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș’

Soția lui Laurențiu Reghecampf a subliniat că familia ei trăiește decent, fără să se ascundă în vreun fel. Vehementă, a reiterat că nu se va coborî nicicând la „nivelul unor fete de oraș’.

„Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș.

Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am să decad, nu am să las capul în jos, nu am să decad!

În fața copiilor mei sunt idol si așa am sa mor’, a mai declarat Anamaria Prodan recent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter