Ramona Păuleanu de la PRO TV a născut prematur. Cum se simt gemenii: „O bacterie...”

Publicat pe

Ramona Păuleanu a născut prematur. Prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV a fost însărcinată cu gemeni. Vedeta a născut o fetiță și un băiețel, dar din păcate micuțul se confruntă și acum cu probleme de sănătate. Îndurerată, celebra mămică a povestit cum puiul ei se află de cinci luni în spital, după ce o bacterie luată din unitatea medicală l-ar fi „destabilizat complet'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu a născut prematur. Chiar vedeta a dat vestea pe rețelele de socializare. Deși inima trebuia să-i fie acum plină de bucurie, după ce a adus pe lume doi gemeni, prezentatoarea TV este extrem de îndurerată. Fiul ei, Luca, se află de cinci luni în spital, după ce o bacterie luată din unitatea medicală l-ar fi „destabilizat complet'. Disperată, Ramona Păuleanu se roagă neîncetat ca bebelușul să se facă bine.

Ramona Păuleanu de la PRO TV a născut prematur. Cum se simt gemenii: „O bacterie...'Ramona Păuleanu de la PRO TV a născut prematur. Cum se simt gemenii: „O bacterie...'

În luna februarie a acestui an, Ramona Păuleanu de la PRO TV anunța că este însărcinată cu gemeni. De când a aflat fericita veste, vedeta a fost nerăbdătoare să nască, să-și poată țină puii de om în brațe. Deși era stabilit un alt termen, ea i-a adus însă prematur pe lume pe cei doi copii, Luca și Alexandra. Deja fragil, micuțul ei are nevoie și acum de îngrijirea medicilor, după ce ar fi contactat o bacterie din unitatea spitalicească.

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni:”Nu mi-a fost bine de la început”

Citește și: Ramona Păuleanu de la Vremea PRO TV e însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am gemeni”

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic'

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…'

Ramona Păuleanu a născut prematur

Ramona Păuleanu a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale, în urmă cu câteva ore. Prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV și-a spus public durerea, în fața fanilor. A povestit cum a născut prematur, aducându-i pe lume pe Alexandra și Luca. Niciunul dintre ei nu era pregătit și consideră că „Universul s-a grăbit'. Luca, și așa destul de fragil, ar fi fost destabilizat de o bacterie din spital, motiv pentru care se află și acum internat.

„Am tot amânat momentul asta sperând ca altfel va arata „întoarcerea” mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasa așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudata, cand am fost dusa de urgenta în sala de operații. In sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clantanit dinții în gura de frica.

Erau prea fragili. Amandoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luata din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de fata sa se facă bine. Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit', a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Ramona Păuleanu a născut. Era însărcinată cu gemeni

Deși are doar câteva luni, fiul Ramonei Păuleanu a impresionat-o prin forța de care dă dovadă. Este un „mic luptător' și a trecut pe lângă moarte de trei ori până acum. Cu inima împietrită de durere, vedeta nu știe nici acum când își va putea aduce micuțul acasă. Speră doar să-i aibă pe toți cei dragi acasă de Crăciun și se roagă neîncetat.

„Dar are o forța si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mana de om. Înțeleg ca asa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovada că a fentat de 3 ori moartea. Dar iata ca au trecut 5 luni si nu stiu câte vor mai trece pana îl voi vedea acasa, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar ca de primul lor Crăciun sa ii am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu va pot explica ce este în sufletul meu. Stiu doar ca, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta', a adăugat prezentatoarea de la Pro TV.

Fiul Ramonei Păuleanu e încă în spital

Ramona Păuleanu ar face orice ca băiețelul ei să se însănătoșească. O doare că este neputincioasă în fața bolii și că în loc ca fiul ei să fie lângă ea, este într-un spital.

„Ca as da orice sa-i pot lua suferinta.

Ca ochii lui mi s-au întipărit în suflet.

Ca m-as arunca deasupra lui, ca m-as transforma într-un scut uman ca sa-l ascund și protejez de toate.

Ca am blamat soarta, sistemul, ca m-am autoblamat, ca n-am putut sa încetez sa ma întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus ca orice, numai mama sa nu fii.

Si numai copil sa nu fii, as adauga eu, când în loc sa îl bucuram, sa îl facem sa zâmbească, sa îl ținem în brate și sa-l iubim, el este într-un spital, si nu cunoaște altceva', a continuat ea.

Ramona Păuleanu: „Să ne întărească Dumnezeu'

În încheierea mesajului, Ramona Păuleanu a spus că în perioada aceasta dureroasă s-a gândit la toate mamele cu copii bolnavi. Acum le înțelege suferința și le dorește tuturor ca Dumnezeu să le întărească, incluzându-se și pe ea.

„Am revenit sa va spun ca în toată durerea mea, în tot răstimpul asta, m-am gândit la toate mamele și toți parintii care își au puii bolnavi. Sa ne intărească Dumnezeu', a conchis ea.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă