De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!: "Ceea ce s-a întâmplat între noi două..."

Publicat pe

Viviana Sposub este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Ei bine, Viviana nu a fost primită cu brațele deschise se către toate concurentele. Aceasta a fost prietenă cu Ruxi, însă prietenia lor s-a destrămat, motiv pentru care se simte tensiunea dintre ele. De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities', iar venirea ei în competiția de la Kanal D nu a fost văzută cu ochi buni de către toate concurentele. În ediția de joi, 16 septembrie, Viviana a venit pentru a doua oară în fața juraților și a concurentelor, însă nu a reușit să impresioneze prin ținuta ei, primind doar o steluță din partea Ralucăi Bădulescu.

De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!: "Ceea ce s-a întâmplat între noi două..."De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!: "Ceea ce s-a întâmplat între noi două..."

În orice caz, încă de când Viviana Sposub a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities', s-a simțit o tensiune între ea și Ruxi. Chiar și în ediția de joi, Ruxi a criticat ținuta Vivianei.

E tânără! Nu ar trebui să se îmbrace așa! E babificată', a spus Ruxi la „Bravo, ai stil! Celebrities' despre ținuta Vivianei.

Citește și: Cine este Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!'.În ce emisiuni a mai apărut

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununia civilă.Prețul e foarte mare

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!'

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:„În primii doi ani…'/ EXCLUSIV

De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la „Bravo, ai stil!'

Cândva, Ruxi și Viviana Spusub au fost prietene, însă legătura dintre ele s-a destrămat. Tensiunea dintre ele este aproape palpabilă, chiar dacă Viviana este confinsă că s-ar înțelege foarte bine dacă ar relua legătura. Pe de altă parte, în platoul emisiunii, Ruxi a spus că o prefera pe Olga Verbițchi, cea care a fost descalificată și pe care Viviana a înlocuit-o.

Ruxi a spus că ea și Viviana de la „Bravo, ai stil!' se cunosc de 3-4 ani și că s-au cunoscutut după ce Viviana a început să se întâlnească cu unul dintre cei mai buni prieteni ai ei.

„A umblat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Petreceau timp împreună. Credeam că ne înțelegem, dar nu ne-am înțeles', a spus Ruxi.

Ce s-a întâmplat între Viviana Sposub și Ruxi

În plus, Ruxi a mai spus că ceea ce s-a întâmplat între ea și Viviana Sposub a despărțit-o pe ea de prietenul ei pentru că nu a fost acceptată. Totuși, aceasta a mai adăugat că s-au întâmplat și mai multe lucruri între ele, dar nu a vrut să între în detalii.

Nu am răutate în mine, pur și simplu… Ceea ce s-a întâmplat între noi două m-a despărțit perioada aia de prietenul meu, că nu am fost acceptată. Poveștile pot fi împărțite. Poate ce mi-a zis prietenul meu nu e adevărat, dar s-au mai întâmplat și alte lucruri, dar nu vreau să-i fac niciun fel de rău sau s-o atac', a mai dezvăluit Ruxi.

Cu siguranță, telespectatorii au observat micile scântei dintre Viviana Sposub și Ruxi la „Bravo, ai stil!'. Ruxi a avut de comentat în ceea ce privește prima ținuta aleasă de Viviana.

Nu e ce trebuie. Are nevoie să învețe. Ne știm destul de bine. Nu suntem prietene, dar ne știm din anturaje‘, i-a spus Ruxi colegei sale.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter