De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei: „Nu mă ascund cu absolut nimic”

Publicat pe

Cristian Marinescu a fost desemnat câștigătorul sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei. Acesta a intrat în marea finală împreună cu Maria, însă chiar dacă aveau planuri de viitor, cei doi s-au despărțit. Recent, Cristian Marinescu a vorbit despre relația lui cu Maria de la Puterea Dragostei, dar și despre destrămarea poveștii lor de iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristian Marinescu și Maria au format un cuplu în casa Puetrea Dragostei, de la Kanal D. După marea finală a emisiunii, Cristian Marinescu și Maria aveau planuri de viitor împreună, însă fanii lor au rămas suprinși când au început să circule zvonuri că cei doi s-au despărțit.

De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei: „Nu mă ascund cu absolut nimic'De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei: „Nu mă ascund cu absolut nimic'

După ce au apărut speculațiile respective, nu a trecut mult timp și Maria a confirmat despărțirea de Cristian Marinescu pe pagina ei de Instagram. Recent, Marinescu a făcut dezvăluiri despre relația lui cu Maria, dar și despre destrămarea poveștii lor de dragoste.

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…'

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:„În primii doi ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit:„A fost ghinion'

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununia civilă.Prețul e foarte mare

Cristian Marinescu, despre relația cu Maria de la Puterea Dragostei

Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Marinescu a declarat că relația lor a fost una reală și că sentimentele dintre ei au existat. Cristian Marinescu a mai spus că între el și Maria de la Puterea Dragostei a fost o iubire neîmplinită.

Suntem foarte bine. Nu ne-am împăcat. Suntem despărțiți. Eu în aceste zile am avut un moment de tăcere și am vrut să stau mai retras și să nu mă arunc cu niște vorbe înainte, pentru că lucrurile au fost extrem de calde.

Am vrut să discut lucrurile pentru prima dată aici în emisiune. Relația noastră a fost una extrem de reală. Nu mă ascund cu absolut nimic. Au fost extrem de multe sentimente, vorbesc despre iubire între noi doi. În această viață apar niște iubiri neîmplinite și asta a fost între noi doi, o iubire neîmplinită', a declarat Cristian Marinescu, la „Totul despre Puterea dragostei' de pe Wowbiz.ro.

„O să mai încerc să am o relație cu ea'

Cristian Marinescu a mai spus că situația dintre el și Maria de la Puterea Dragostei este una incertă. Acesta nu știe dacă vor mai relua legătura, însă el va încerca să aibă o relație cu ea. Chiar dacă au simțit să se despartă de mai multe ori, când stăteau față în față, îi dădeau seama că sunt îndrăgostiț

Să nu vă gândiți o secundă că îmi este ușor să vorbesc despre treaba asta. Îmi este extrem de greu pentru că este o femeie care a făcut parte din viața mea. Nu știu dacă o să reluăm legătura, o să mai încerc să am o relație cu ea. Momentan, lucrurile sunt în balanță. Sunt aceleași simple discuții pe care le-am avut de fiecare dată. Suntem două personalități foarte puternice, două pietre foarte tari.

Asta este situația și nu putem să ne ascundem de ea. Noi practic am mai simțit de mai multe ori să punem stop, dar în același timp nici nu puteam să trăim unul fără celălalt. Ne-am dat seama că simțim ceva atunci când stăteam față în față. Eram îndrăgostiți unul de altul', a mai adăugat Cristian Marinescu despre relația cu Maria de la Puterea Dragostei.

Când s-au despărțit Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei

Cristian Marinescu a mărturisit că el și Maria s-au despărțit la o săptămână după ce a avut loc marea finală de la Puterea Dragostei. Cea care a hotărât să pună punct relației a fost Maria, iar Marinescu nu a avut decât să se supună deciziei ei.

Nu am o dată exactă. Ea a fost persoana care a pus stop, iar eu nu am făcut altceva decât să accept acest lucru. După ce s-a terminat finala, noi am mai stat împreună o săpătmână. Era vorba ca ea să plece în Chișinău, iar eu urma să merg după ea', a mai povestit Cristian Marinescu despre relația lui cu Maria de la Puterea Dragostei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter