De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel: „A fost un exemplu”

Publicat pe

De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel. Vestea conform căreia tatăl lui Ionuț Cercel a murit a întristat atât familia, cât și fanii artistului. Oamenii care doresc să îl conducă pe manelist pe ultimul drum trebuie să poarte cămașă sau tricou alb. Motivul chiar aici!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Celebrul manelist a fost infectat cu COVID-19 și internat de urgență în spital, însă medicii nu au putut să îl salveze, iar pe data de 16 septembrie 2021, organismul său a cedat. După moartea artistului, mulți colegi de breaslă au transmis nenumărate mesaje de regret în mediul online.

De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel: „A fost un exemplu'De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel: „A fost un exemplu'

Pe lângă zecile de mesaje de regret, au existat și anunțuri referitoare la înmormântarea acestuia. Familia și apropiații au impus o vestimentație specială pentru ultimul drum al cântărețului.

Citește și: Ultima melodie lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri:”Fericit sunt, Doamne, tare fericit”

Citește și: Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel.Are o carieră muzicală impresionantă

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!'

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununia civilă.Prețul e foarte mare

De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel

Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret pentru pierderea lui Petrică Cercel. Acesta a menționat și o rugăminte pe care oamenii prezenți la slujba de înmormântare trebuie să o respecte. Toți cei care doresc să îl conducă pe ultimul drum pe celebrul cântăreț de manele trebuie să poarte cămașă sau tricou alb.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a scris Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, pe contul său de Facebook. 

Familia și apropiații manelistului cer oamenilor să poarte haine albe la priveghi și la înmormântare deoarece doresc să păstreze curată imaginea lui Petrică Cercel. Cu atât mai mult, aceștia consideră cămașa albă un semn de respect atât față de artist, cât și față de muzica acestuia.

De ce a murit Petrică Cercel?

Petrică Cercel a fost internat în spital după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Deși familia și prietenii acestuia s-au rugat neîncetat, organismul manelistului a cedat pe data de 16 septembrie, iar medicii nu au putut decât să îi declare decesul. Cu câteva zile înainte, fiul său, Ionuț Cercel postase un mesaj pe contul său de Facebook în care anunța că tatăl lui nu se simte bine.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.', scria Ionuț Cercel pe Facebook cu doar câteva zile înainte ca tatăl său să se stingă din viață.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter