Ultima melodie lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri: "Fericit sunt, Doamne, tare fericit"

Publicat pe

Petrică Cercel a murit, șocând atât familia, cât și fanii. Nimeni nu a crezut că va veni acest moment trist atât de repede, mai ales că nu demult, artistul cânta de veselie și voie bună. Petrică Cercel îi mulțumea lui Dumnezeu, în ultima melodie lansată, pentru că este foarte fericit și familiei sale nu-i lipsește nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

'Fericit sunt Doamne, tare fericit, că mi-ai dat mereu tot ce mi-am dorit: copilașii mei, boierașii mei, dar și nevasta mea, fericirea mea (…) Familia mea nu are supărări și nici nu va avea, că am avut eu grijă să nu le lipsească ceva', spunea Petrică Cercel în ultima sa melodie, care a fost lansată acum patru săptămâni.

Ultima melodie lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri: "Fericit sunt, Doamne, tare fericit"Ultima melodie lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri: "Fericit sunt, Doamne, tare fericit"

Familia lui Petrică Cercel era convinsă că artistul își va reveni și toată lumea se ruga pentru ca el să iasă mai repede din spital. Internat pe picioarele lui, după cum spune fiul lui, din cauza infectării cu COVID-19, starea de sănătate a lui Petrică Cercel s-a deteriorat rapid. A fost mutat la Terapie Intensivă și astăzi s-a stins.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă.Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindă

Citește și: Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor:„Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine’

Citește și: Momentul emoționant în care Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA.Primele imagini din timpul ceremoniei

Vestea morții i-a șocat pe colegii de breală

Vestea morții lui Petrică Cercel a venit ca un șoc pentru toți maneliștii, colegii de breaslă ai acestuia. Sorinel Puștiu, Adi de la Vâlcea, Costel Biju, Tzancă Uraganu și mulți alții sunt cu toții devastați de decesul acestuia.

'Dumnezeu să îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei. S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică, tot' / Dumnezeu să te ierte, Petrică, cea mai curată inimă, nu am cuvinte', a scris Kristyana, fina lui Costel Biju, pe Facebook.

'Of, Dumnezeule mare! Frățiorul meu cu care am copilărit, am râs, am cântat, am plâns, ne-am depănat secrete și amintiri. Cel mai bun tată și familist convins. 100% fabrică de hit-uri. Dumnezeu să te aibă în pază', a scris Mihaita Manu de la Gipsy Casual pe Facebook.

Colegul său de breaslă și bunul lui prieten, Costel Biju, a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce Petrică Cercel a încetat din viață.

'Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate', a scris Costel Biju pe Facebook.

'Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă', a spus și Sorinel Puștiu la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter