Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor: „Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine”

Publicat pe

Roxana Ghiță a spus adevărul despre partidele de amor de la Survivor. Fosta concurentă a dezmințit toate informațiile apărute în mediul online, spunând că sunt doar niște zvouri. Cu toate astea, ea a declarat că, într-adevăr, unii dintre colegii săi s-ar fi „dat la ea'. Câștigătorul Zanni se află pe listă. Iată ce dezvăluiri incredibile a făcut tânăra!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Roxana Ghiță de la Survivor a fost pe buzele tuturor internauților. Fosta războinică a fost acuzată în repetate rândul că ar fi întreținut relații intime în Domincană. Sătulă de această situație, tânăra a decis să facă lumină în acest caz. Susține că sunt doar niște zvonuri care ar fi apărut de la niște… „frustrări' din partea bărbaților.

Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor: „Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine'Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor: „Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine'

Roxana Ghiță de la Survivor s-a arătat profund afectată de faptele de care ar fi fost acuzată chiar de colegii ei. Culmea, susținea ea, unul dintre ei chiar i-ar fi făcut avansuri. De asemenea, este deranjată de comentariile acide făcute de internauți, pentru că imaginea ei s-ar fi deteriorat în urma unor zvouri.

Citește și: Zanni susține că Roxana Ghiță a făcut sex cu un coleg, la Survivor:„Sub pătură, în baracă'

Citește și: Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor:„Te-am luat după gât și…'

Citește și: Motivul pentru care fiicele lui Corneliu Vadim Tudor locuiesc încă în casa părintească:„Tata…'

Citește și: Momentul emoționant în care Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA.Primele imagini din timpul ceremoniei

Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor

Așadar, Roxana Ghiță susține că NU a întreținut relații intime cu nimeni de la Survivor. Spune că sunt doar niște declarații false făcute de anumiți „membri din grupul Survivor'. Crede că totul ar fi pornit după ce i-ar fi respins pe bărbații respectivi, iar ei s-ar fi simțit jigniți. Nu a ezitat să-l numească pe Zanni, susținând că el ar fi mințit.

„Au fost niște declarații false făcute de anumiți membri din grupul Survivor și toate pentru că ei se simt cumva mai în măsură să comenteze despre fete, de ce nu? Pentru că, bărbații, când sunt respinși, se simt jigniți… Mă refer la Zanni și la anumite persoane… dar în special la Zanni, pentru că el a venit, neîntrebat de nimeni, să dea niște declarații.

A declarat că am întreținut relații sexuale cu Musty, cu Andrei și cu încă nu știu cine. Ceea ce înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni', a spus Roxana Ghiță de la Survivor, pentru Ciao.ro.

„Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine'

Printre altele, Roxana Ghiță de la Survivor a susținut că mai mulți colegi din cealaltă echipă i-ar fi făcut ochi dulciu în emisiune. Între aceștia nu s-ar fi întâmplat însă nimic. A spus despre Jador că „s-a dat la ea', dar nu a deranjat-o, pentru că ar avea anumite limite unde artistul știe să se oprească. Despre Culiță susține că nu crede că a „flirtat' cu ea pe bune, ci doar în glumă.

„Culiță cred că s-a dat mai mult la mișto' la mine, așa zic eu. Este băiețeala' asta care este, nu știu, împământenită în mentalitatea românului.

Jador mă lua în brațe… Jador este cumva mai excentric în felul lui de a fi și nu m-a deranjat niciodată modul în care s-a dat la mine. Pentru că el are anumite granițe, are anumite limite unde știe să se oprească. Mereu am respectat asta la el… față de cum erau alte persoane', a mai transmis fosta războinică.

„Zanni s-a dat la mine'

Roxana Ghiță de la Survivor a susținut că și Zanni s-ar fi dat la ea. El ar fi dat „startul' flirturilor, atunci când se îndreptau către Dominicană. Războinica a declarat că este doar o fire sociabilă, nu deschisă la relații.

„Și Zanni știe asta și am mai spus-o o dată, că s-a dat la mine. Cred că a fost prima persoană, încă de când am plecat spre Dominicană. Am vorbit cu el, ce aveam de discutat pe o parte… Eu sunt o persoană foarte sociabilă. Aparent, să fii sociabilă înseamnă să fii o persoană deschisă la relații, ceea ce nu este greșit, dar eu nu sunt o persoană așa', a conchis ea, pentru sursa menționată.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter