Simona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă. Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindă

Publicat pe

Simona Halep și Toni Iuruc au avut un decor impresionant la petrecerea de cununie civilă. Ieri, la fericitul eveniment, proaspeții însurăței au „defilat' pe un podium de 10 metri, făcut din oglindă, până la altar. Nicu Bocancea, un îndrăgit master florist internațional, s-a ocupat de fiecare detaliu, alături de echipa lui, pentru a realiza un cadru de basm. Iată ce alte aspecte i-au lăsat cu gura căscată pe invitați!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ieri, pe data de 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc au devenit oficial soț și soție. La doi ani după ce s-au cunoscut, tenismena și alesul inimii ei au făcut cununia civilă. Evenimentul a fost absolut fabulos. Petrecerea a fost realizată într-un cadru de basm, plin de eleganță, lumină și cu elemente unicat.

Simona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă. Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindăSimona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă. Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindă

Invitații de la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, ce s-a ținut ieri, în Mamaia, au fost impresionați de frumusețea evenimentului. Au fost aduse zeci de mii de beculețe luminoase prin care s-a creat un tunel lung, de 30 de metri pătrați. Acesta i-a condus pe participanți spre sala de petrecere. De asemenea, zeci de copaci, înalți de 3 metri, au creat o priveliște de vis.

Citește și: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Simonei Halep.Imagini de la valsul mirilor

Citește și: Situație fără precedent la nunta Simonei Halep.Cine a încercat să se „furișeze' în restaurantul unde s-a ținut petrecerea

Citește și: Loredana Groza, dedicație specială la nunta Simonei Halep:„Suntem prietene, îi transmit să…'

Citește și: Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe.Imagini de la eveniment

Simona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă

Mesele invitaților au fost la fel de sublime. Special pentru cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, au fost create vase împletite din fire de iarbă și lucrate manual. Participanții au avut prilejul să admire și zeci de aranjamente plutitoare, realizate din vegetație și flori albe.

Drumul parcurs de invitați până la locul în care s-a ținut cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc s-a făcut o alee vegetativă. Mare de 200 de metri, ea a fost construită pentru a le reda nuntașilor atmosfera plăcută a verii și a naturii.

De departe, unul dintre cele mai spectaculoase lucruri a fost altarul amenajat la capătul unui podium de 10 metri, realizat din oglindă. El a fost încojurat de alei create din flori albe din care se ridicau flori introdue în eprubete transparente.

„Fiecare colț al locației a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar și pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganță, simplitate și frumusețe.

Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colț, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii și adunat amintiri.', a povestit Nicu Bocancea, cel care s-a ocupat de decorul de la cununia civilă a Simonei Halep.

Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au asigurat că totul este pe placul lor. Cu o seară înainte de cununia civilă, proaspeții însurăței au venit să vadă locul. Au rămas impresionați de complexitatea lucrării și s-au arătat încântați de decor.

„A fost o bucurie vizita Simonei și a lui Toni la locație, în plin iureș de montaj, a fost ca un imbold. Au părut încântați de cum se conturau detaliile și de furnicarul creat de echipa de creație și de montaj. S-au arătat nerăbdători să vadă ansamblul final în care urma să se desfășoare evenimentul atât de important în viața lor.

Și se pare că s-au simțit extraordinar, erau uimiți și zâmbitori la vederea fiecărui detaliu in ziua cea mare, semn că le-a plăcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfacție și onoare pentru noi și le mulțumim pentru încrederea de a ne da pe mână decorul celui mai important eveniment din viața lor.', a continuat el.

Situație fără precedent la nunta Simonei Halep

O situație fără precedent a avut loc la nunta Simonei Halep, de seara trecută. Pe lângă invitații regăsiți pe lista realizată de tenismenă și soțul ei, a mai vrut cineva să le fie alături celor doi miri. O femeie a încercat să se „furișeze’ în restaurantul unde s-a ținut petrecerea.

Potrivit spynews.ro, în jurul orei 23:00, o femeie și-a făcut apariția în proximitatea restaurantului în care a avut loc petrecerea de cununie a Simonei Halep. Ar fi vorba despre o fană înfocată de-a tenismenei, care și-ar fi dorit cu ardoare să-i fie alături în cea mai importantă zi. Deși a încercat să induplece paza, bodyguarzii nu i-au permis accesul.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter