Situație fără precedent la nunta Simonei Halep. Cine a încercat să se „furișeze” în restaurantul unde s-a ținut petrecerea

Publicat pe

Situație fără precedent la nunta Simonei Halep. În timp ce invitații se distrau pe cinste în restaurant, după cununia civilă, cineva a încercat să se „furișeze' în interior. Îmbrăcată într-o pereche de blugi și un hanorac, persoana respectivă a vrut să ia parte la distracție. Bodyguarzii însă au oprit-o. Iată cum s-a desfășurat, mai exact, toată scena!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

O situație fără precedent a avut loc la nunta Simonei Halep. Fericitul eveniment de seara trecută, de pe 15 septembrie, nu a fost astfel lipsit de „peripeții'. Se pare că pe lângă lista de invitați pregătită de tenismenă și soțul ei, a mai vrut cineva să le fie alături celor doi miri. O femeie a încercat să se „furișeze' în restaurantul unde s-a ținut petrecerea. Stați să vedeți ce s-a întâmplat apoi!

Situație fără precedent la nunta Simonei Halep. Cine a încercat să se „furișeze' în restaurantul unde s-a ținut petrecereaSituație fără precedent la nunta Simonei Halep. Cine a încercat să se „furișeze' în restaurantul unde s-a ținut petrecerea

Ieri, pe 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc au devenit oficial soț și soție. Au spus cel mai sincer „DA' din viețile în cadrul unei ceremonii spectaculoase. Evenimentul a fost organizat pe plaja unui club luxos din nordul stațiunii Mamaia, local deținut chiar de nașii celor doi însurăței. După aceea, cu toții s-au îndreptat către restaurant, loc în care s-a ținut petrecerea.

Citește și: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Simonei Halep.Imagini de la valsul mirilor

Citește și: Ministrul Sporturilor despre planurile de viitor ale Simonei Halep:„Poate va naște și doi ani…'

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, adevărul despre situația financiară de după divorț:„Lumea are senzația că trăiesc pe un pat de roze'/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care fiicele lui Corneliu Vadim Tudor locuiesc încă în casa părintească:„Tata…'

Situație fără precedent la nunta Simonei Halep

În jurul orei 23:00, atunci când petrecerea de cununie a Simonei Halep era în plină desfășurare, s-a ivit o situație fără precedent. Se pare că pe lângă invitații prezenți deja, o altă persoană a vrut să ia parte la fericitul eveniment. O femeie a încercat să pătrundă în restaurantul în care s-a ținut distracția, dar nu și-a putut pune însă planul în aplicare.

Potrivit spynews.ro, aproape de miezul nopții, o femeie și-a făcut apariția în proximitatea restaurantului în care a avut loc petrecerea de cununie a Simonei Halep. Ar fi vorba despre o fană înfocată de-a tenismenei, care și-ar fi dorit cu ardoare să-i fie alături în cea mai importantă zi. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg în cazul ei, fiind oprită de pază.

Femeia venise îmbrăcată într-o ținută lejeră, mai exact în blugi și un hanorac, în partea de sus. Bodyguarzii însă au oprit-o imediat. Au stat de vorbă minute bune, timp în care „fana' Simonei Halep probabil a încercat să-i convingă pe paznici. Aceștia nu au fost de acord, astfel că domnișoara respectivă nu a avut acces la petrecere.

Cătălin Botezatu a lăudat-o pe Simona Halep pentru alegerea făcută la cununia civilă

Cătălin Botezatu a comentat pentru VIVA! ținutele alese în ziua cununiei civile de Simona Halep și Toni Iuruc. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi proaspeți însurăței. Despre rochia aleasă de tenismena, creatorul de modă a susținut că este una foarte frumoasă și deși pare simplă, se definește prin rafinamentul și eleganța ei.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!', a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter