Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep. Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Publicat pe

Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep. Soția lui Ilie Năstase nu s-a gândit prea mult la aniversarea ei deoarece de la prima oră a dimineții s-a pregătit pentru marele eveniment la care urma să participe. Aceasta a mărturisit că nu a primit niciun cadou din partea celebrului tenismen!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase și-a petrecut aniversarea alături de Simona Halep și Toni Iuruc la cea mai frumoasă zi din viața lor. Aceasta a venit însoțită de Ilie Năstase la marele eveniment și s-a bucurat toată seara de nunta anului.

Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep. Ce surpriză i-a pregătit Ilie NăstaseIoana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep. Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Ioana nu s-a bucurat prea mult de aniversarea ei deoarece pregătirile pentru nunta Simonei au început încă de la prima oră a dimineții. Tânăra s-a prezentat într-o rochie roșie care a întors toate privirile!

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase:„Am dovedit că mă pot schimba'

Citește și: E oficial! Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț:”Ilie e la vârsta la care are nevoie de ajutor'

Citește și: Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe.Imagini de la eveniment

Citește și: Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat nunta pentru a doua oară:„Nu ne interesează ce vorbește lumea'

Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep

Ioana Năstase a fost prezentă la nunta Simonei Halep, chiar dacă își sărbătorea ziua de naștere. Aceasta a venit însoțită de soțul ei, despre care a declarat că nu i-a oferit niciun cadou cu ocazia aniversării.

„Urmează să le primesc în această seară. Ilie încă nu mi-a oferit cadoul pentru că îmi doresc foarte tare un cal și suntem în căutări, el spune că azi l-ar fi găsit, eu nu știu ce să spun. Îmi doresc de foarte mult timp și bănuiesc că astăzi a venit ziua cea mare.', a declarat Ioana Năstase pentru Antena Stars.

Deși cadourile încă nu au fost primite de soția marelui tenismen, Ioana recunoaște că este o persoană fericită și împlinită. Aceasta se bucură în fiecare zi atât de soțul ei, cât și de copil, despre care spune că este foarte mândră.

Dintotdeauna am fost un om liniștit, fericit, chiar am de ce să fiu foarte fericită. Am o familie frumoasă, un băiat de care sunt tare mândră.', a adăugat Ioana.

Ce dorință și-a pus Ilie Năstase

La scurt timp după ce s-au împăcat, Ioana și Ilie Năstase au plecat într-o excursie la Mormântul Sfânt. În acest loc sacru, tenismenul și-a pus o dorință pe care i-a dezvăluit-o și soției sale.

„A fost foarte liniștit în comparație cu alte mănăstiri pe unde l-am dus. Sincer, da, mi-a spus că dorința lui e de a fi împreună cu mine până la sfârșit.', a mai adăugat Ioana Năstase.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter