Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat nunta pentru a doua oară: "Nu ne interesează ce vorbește lumea"

Publicat pe

Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat nunta pentru a doua oară și spun că nu îi intereseaza gura lumii pentru că ei știu cel mai bine ce fel de petrecere își doresc, iar evenimentul nu este posibil cu restricțiile actuale. Valentin Sanfira și Codruța Filip au reprogramat nunta pentru toamna anului viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Valentin Sanfira și Codruța Filip aveau în plan să se căsătorească pe 2 iulie în vara ce a trecut, dar și-au amânat din nou cununia religioasă. Ei sunt deja căsătoriți civil, așa că nu simt o presiune legată de acest eveniment și nu au de gând să-l facă doar ca să bifeze și o nuntă. Artistul de muzică populară spune că visează la o nuntă uriașă, așa că a reprogramat totul pentru toamna viitoare.

Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat nunta pentru a doua oară: "Nu ne interesează ce vorbește lumea"Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat nunta pentru a doua oară: "Nu ne interesează ce vorbește lumea"

Petrecerea lor a fost organizată de la bun început cu 300 de invitații, însă restricțiile nu permit acest lucru, iar ei își doresc să îi aibă pe toți cei dragi alături într-una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. 

„Am amânat-o de două ori. Trebuia să o facem la începutul lunii iulie și nu am mai făcut-o. O tot amânăm de anul trecut. Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm.

La anul vrem să facem o nuntă mare. Aprobasem și meniul. Ne-au adus numai creveți întorși pe dos, pate de gâscă, dar noi vrem mâncare românească, că nu facem nunta americăneasă. O să avem și sărmăluțe! Trebuie să refacem însă invitațiile, că le trimisesem! Restaurantul e același, formațiile care cântă sunt aceleași!', a declarat solistul la emisiunea „Teo Show' de la Kanal D.

Codruța Filip a mărturisit că este puțin tristă că nici anul acesta nu va îmbrăca rochia de mireasă, dar așteaptă cu nerăbdare anul viitor. Tot ea a mai declarat că după nuntă își dorește și un copilaș, de preferat un băiețel, pe care să îl numească Filip.

Citește și: Olga Verbițchi, dată afară de la „Bravo, ai stil!’. Primele declarații

Citește și: Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil!

Citește și: Doliu în lumea teatrului.Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani

Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie.L-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis

„Nu te schimbă cu nimic acea hârtie, dar pe noi ne-a responsabilizat umpic, suntem mai atenți la noi, unul la celălalt, acest lucru ne-a unit foarte tare. Acum să vedem dacă apucăm să facem și nunta, una mare așa, cu 300 de persoane. Ne dorim copil foarte mult, numai că așteptăm să ne unim destinele și în fața bunului Dumnezeu, că așa suntem noi, credincioși și nu vreau să fac paradă cu lucrul ăsta.

Cred că e foarte important să fim uniți în fața lui Dumnezeu și copilul când o fi să vină. Eu îmi doresc fată, ambii mei frați au fete și sunt foarte simpatice, le iubesc foarte tare.

Codruța vrea băiat. Eu am un presentiment că o să avem băiat, așa simt eu. Eu sper să am băiat să aibă ochi albaștri, așa ca ea', spunea Valentin Sanfira.

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au cunoscut la 'Teo Show'

Valentin Sanfira a povestit cum s-a îndrăgostit de frumoasa pe care a cunoscut-o în platoul de la Teo Show.

'Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic.

M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?', a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter