Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe. Imagini de la eveniment

Publicat pe

Claudia Neghină este în culmea fericirii! Vedeta şi-a botezat recent fiica, la aproximativ cinci luni de când a adus-o pe lume pe micuță. Chiar dacă a fost un eveniment spontan și fără pretenții, Sofia a avut, în total, trei nașe. Modelul a decis să împartă această bucurie și cu fanii, postând mai mult imagini de la creștinarea fetiței. Cât de adorabilă este cea mică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Claudia Neghină este cea mai fericită femeie din lume de când a devenit mămică. Anul acesta, în luna aprilie, modelului i s-a îndeplinit cel mai mare vis. Vedeta a născut o fetiță superbă și perfect sănătoasă, iar acum, la cinci luni distanță, micuța a fost botezată. Mama ei i-a ales un nume deosebit, la fel ca cel al fiicei Biancăi Drăgușanu, Sofia.

Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe. Imagini de la evenimentClaudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe. Imagini de la eveniment

Claudia Neghină și-a creștinat fetița săptămâna trecută. Evenimentul emoționant i-a umplut sufletul de bucurie celebrei mămici, văzându-și micuța botezată. Vedeta a descris momentul ca fiind unul fără pretenții, dar a menționat că Sofia a avut, în total, trei nașe.

Citește și: Cine este Claudia Neghină.Lucrează ca model de la 17 ani

Citește și: Claudia Neghină, detalii despre botez.Când își va creștina fiica

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Melania Trump și-a schimbat look-ul.Cum arată de când nu mai e Prima Doamnă

Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe

Fetița Claudiei Neghină a fost foarte cuminte la botez, chiar și atunci când preotul a scufundat-o în cristelniță, conform tradiției. Astfel, după cum se poate observa în imaginile postate de vedetă pe rețelele sociale, micuța a fost toată un zâmbet.

Fericita mămică a ales să poarte o ținută deosebită la creștinarea fiicei sale. Claudia Neghină a optat pentru o rochie specială, bleu, cu elemente florale și detalii transparente. Vedeta a fost tot timpul cu ochii pe Sofia, semn că este o mamă devotată.

Imagini emoționante de la creștinarea Sofiei

În dreptul imaginilor de colecție, Claudia Neghină a scris și un mesaj emoționant. După ce a rămas însărcinată cu fiica ei, Sofia, a înțeles că nu trebuie să-și mai facă planuri și să se bucure de moment. Botezul a fost unul fără pretenții, doar cu emoții și iubire din partea celor dragi.

„Când lași lucrurile să se întâmple de la sine… totul decurge minunat! Cam așa a fost de când am rămas însărcinată cu Sofia, pentru că a apărut fără nici un plan în viața mea și este cel mai frumos lucru la care nici măcar nu aș fi visat! M-a învățat că viața este minunată atunci când încetezi să-ți mai faci planuri și când te bucuri de prezent!

Cam așa a fost și creștinarea minunii mele, fără nimic programat, fără pretenții, doar mult suflet și multe zâmbete din partea tuturor! Și de data aceasta tot Sofia, extrasenzorială fiind încă din burtica mea, și-a ales nașa, Madalina Lazu (plus încă 2 nașe)', a scris Claudia Neghină pe Facebook.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter