Loredana Groza, dedicație specială la nunta Simonei Halep: „Suntem prietene, îi transmit să...”

Publicat pe

Dedicații pentru Simona Halep! Artiștii care au cântat la nunta sportivei i-au transmis toate gândurile lor bune și au întreținut atmosfera marelui eveniment. Printre aceștia se numără și Loredana Groza, care le-a oferit mirilor o surpriză foarte romantică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele pe 15 septembrie 2021. Cei doi și-au dorit o petrecere restrânsă, la care au fost invitați cei mai importanți oameni din viețile lor. Atmosfera a fost întreținută de nume mari ale muzicii românești precum Loredana Groza sau Dan Bitman.

Loredana Groza, dedicație specială la nunta Simonei Halep: „Suntem prietene, îi transmit să...'Loredana Groza, dedicație specială la nunta Simonei Halep: „Suntem prietene, îi transmit să...'

Aceștia au sărbătorit marele eveniment la clubul Fratelli, un local de lux din stațiunea Mamaia. Marii artiști nu doar că au realizat un adevărat spectacol pentru Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, ci au făcut și dedicații!

Citește și: Momentul emoționant în care Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA.Primele imagini din timpul ceremoniei

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă:”Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să…” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea neștiută a hitului „Bună seara, iubite!”, interpretat de Loredana Groza și Ion Caramitru:”Parcă-mi era teamă să-l cânt”

Citește și: Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru:„Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer…'

Loredana, dedicație specială la nunta Simonei Halep

Loredana Groza și-a dorit să îi transmită Simonei Halep toate urările de bine. Aceasta a interpretat piesa „Bună seara, iubite!', dar nu înainte să îi spună câteva cuvinte sportivei:

„I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one', a spus Loredana Groza.

Dan Bitman: „Să aibă copii frumoși!'

Dan Bitman este un alt artist care a impresionat atât mirii, cât și invitații, cu vocea și talentul său. Acesta a fost cel care a deschis evenimentul, însă nu împreună cu trupa Holograf, ci alături de Marius Bațu. Solistul i-a trasnmis Simonei Halep mai multe cuvinte frumoase și a declarat că se simte fericit să cânte la un asemenea eveniment.

Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei. Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere', a spus Dan Bitman.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter