Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă: "Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să..." / EXCLUSIV

Publicat pe

Cătălin Botezatu a comentat pentru VIVA! ținutele alese în ziua cununiei civile de Simona Halep și Toni Iuruc. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi, care de astăzi sunt soț și soție, însă cu un minim amendament: el este ușor prea elegant pentru ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „DA” astăzi, nu la Starea Civilă, ci într-un loc special amenajat pe malul mării, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. Simona Halep a ales o rochie bej, cu dantelă în partea de sus, iar Toni un costum de culoare închisă. Potrivit lui Cătălin Botezatu, soțul Simonei Halep putea să renunțe la cravată și să-și deschidă un nasture la cămașă, adoptând astfel o ținută ceva mai relaxată, în ton cu a sportivei.

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă: "Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să..." / EXCLUSIVCătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă: "Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să..." / EXCLUSIV

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Cât despre ținuta aleasă de Toni Iuruc, Cătălin Botezatu a afirmat că este una „OK”.

„Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute.

Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche.

Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie

Unde are loc cununia civilă a Simonei Halep și care este meniul

Simona Halep a spus „DA” miercuri după amiază soțului său, milionarul Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizată pe plaja unui club de lux din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul celor doi. Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață, dar nu vor lipsi nici tradiționalele plăcinte machedonești, potrivit Antena 3.

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de doi ani, însă afaceristul a cerut-o de soție în această vară.

Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie

Simona Halep i-a pregătit o adevărată surpriză lui Toni Iuruc în ceea ce privește numele pe care îl va purta în buletin. În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, pe dubla campioană o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter