Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit. Primele imagini de la petrecerea de cununie

Publicat pe

Primele imagini de la petrecerea de cununie a Simonei Halep. Fostul număr 1 WTA și Toni Iuruc s-au căsătorit astăzi civil, iar ceremonia, care a loc pe plajă, la malul mării. Sportiva și soț ei au ajuns, așa cum era de așteptat, printre ultimii. Încă de la ora 15.30 invitații de marcă ai nunții anului au început să apară rând pe rând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Primele imagini de la petrecerea de cununie a Simonei Halep. Printre primii invitați sosiți la eveniment s-au aflat Ilie Năstase și soția sa, Ioana. Cei doi au fost întâmpinați de Toni Iuruc. Mai apoi la petrecere au ajuns Gică Hagi, Gică Popescu.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit. Primele imagini de la petrecerea de cununieSimona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit. Primele imagini de la petrecerea de cununie

Primele imagini de la petrecerea de cununie a Simonei Halep. În același timp, la fața locului au ajuns părinții Simonei Halep și fratele tenismenei, Nicolae, însoțit de soție și de cei doi copii.

Primele imagini de la petrecerea de cununie a Simonei Halep. Bittman, maestru de ceremorii

Primele imagini de la petrecerea de cununie a Simonei Halep. Cum puțin timp înainte ca oaspeții să vină, la restaurant și-a făcut apariția și Dan Bittman, unul dintre artiștii care vor cânta la nunta anului. Anterior artistul declara că va cânta dansul mirilor.

„Vom începe cu piesa, așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă. Vom cânta maximum 45 de minute, sunt multe numere și nu vrem să acaparăm petrecerea', a spus Dan Bittman pentru Impact.ro.

De asemenea, el a povestit cum a ajuns să cânte la cel mai mare eveniment monden al anului.

„Nu pot spune că ne știm atât de bine, eu și Simona Halep. Invitația a venit de la nași, de la cei care ne iubesc. Mă știu cu soțul ei însă ceva mai bine.

Eu am cântat la evenimente de-ale comunității machedonești. Suntem foarte iubiți, eu cântând cu Marius, care e machedon, suntem ca și frații', a adăugat artistul.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții

Citește și: Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, pare decis să părăsească România

Ce rochie a îmbrăcat Simona Halep la cununia civilă

Simona Halep și Toni Iuruc au spus da în fața ofițerului stării civile în jurul orei 17.00. La ceremonie, Simona a purtat o rochie de culoare auriu închis, lejeră, lungă până în pământ.

Sportiva a atras atenția tuturor, prin eleganță. Cu zâmbetul pe buze, Simona a radiat în cea mai importantă zi din viața ei și a acceptat să fie partenera de viața a lui Toni Iuruc fără să stea prea mult pe gânduri.

Tatăl și mama Simonei Halep, extrem de emoționați

Tatăl și mama Simonei Halep abia și-au găsit cuvintele pentru a-și exprima fericirea. Mama sportivei a îmbrăcat un costum crem din două piese, sacou și fustă, în timp ce soțul ei, Stere, a purtat un costum negru, simplu, dar foarte elegant.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată', a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter