Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții: "Nici nu aveam nevoie să fie el!"

Publicat pe

Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, a murit în 2009, iar pe 11 septembrie ar fi împlinit 39 de ani. Familia i-a organizat o pomană restrânsă, pentru sufletul ei, de la care a lipsit Florin Salam, însă. Fostul cumnat al manelistului spune că ei nu mai țin legătura cu Salam și nici nu aveau nevoie de prezența lui într-o zi atât de specială pentru ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De când a murit Fănica, între Florin Salam și familia fostei soții s-au răcit relațiile. Manelistul a fost acuzat, de-a lungul anilor, că a uitat să mai treacă pe la mormântul femeii care i-a dăruit doi copii și pe care acesta spune că o va iubi toată viața.

Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții: "Nici nu aveam nevoie să fie el!"Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții: "Nici nu aveam nevoie să fie el!"

Fănica a murit în 2009, iar pe 11 septembrie ar fi împlinit 39 de ani. Familia a organizat o pomană pentru sufletul celei care a murit acum 12 ani, însă Florin Salam nu a fost invitat. Și probabil nici nu ar fi venit, crede familia fostei soții a artistului.

'Noi nu avem nicio legătură cu Florin Salam. El are familia lui, are nevasta lui, are copiii lui, și-a refăcut familia lui. Era normal să-și refacă o familie, cu toate că a stat destul, 7-8 ani, și a suferit după sora mea.(…) Cu el chiar nu avem nicio legătură, absolut deloc.

Nici măcar nu ne vedem la un an, așa să zicem 'La muți ani' sau 'Salut'. Nu a fost nici anul trecut.

Nici nu aveam nevoie să fie el. Dacă vrea să își facă o pomană în numele nevestei lui, putea să își facă el separat', a declarat Florin Albu, cumnatul lui Florin Salam, la un post de televiziune.

Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la ‘Românii au talent a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Citește și: Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep.A mai fost căsătorit

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație.Prima fotografie de cuplu

Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale

Fiica lui Florin Salam a transmis un mesaj emoționant în memoria mamei sale. Fănica a murit când Betty avea doar 9 ani, dar a rămas prezentă în inima copiilor ei. Betty le-a transmis fanilor săi că îi este foarte dor de mama ei, pe care o va iubi întotdeauna.

„Astăzi ar fi fost ziua ei… Pentru mine, ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață o voi iubi la infinit  #Mama’, a scris Betty Salam pe contul de Instagram.

Urmăritorii cântăreței i-au lăsat sute de comentarii la această postare. Mulți dintre ei au remarcat asemănarea dintre Betty Salam și mama ei și i-au transmis mesaje de încurajare.

„Cât de mult semeni cu mama ta. Dumnezeu s-o odihnească!/ Foarte frumoasă mamă ai avut, iar tu semeni leit cu ea! Odihnă veșnică printre îngeri!/

Sunteți ca 2 picături de apă! Mama ta trăiește în tine și prin tine! Dumnezeu să o odihnească în pace!’, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Betty a trecut cu greu peste moartea mamei sale, mai ales că era foarte mică atunci când s-a întâmplat tragedia. Merge periodic la mormântul mamei sale cu brațe de flori, iar în 2018 și-a tatuat pe un braț chipul mamei sale.

Florin Salam a suferit enorm după decesul frumoasei sale soții, Fănica, mama copiilor lui mai mari. Femeia suferea de ciroză hepatică și a încetat din viață pe 10 aprilie 2009, la doar 27 de ani, în duminica de Florii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter