Trupa 5GANG se desparte. Selly a făcut marele anunț

Publicat pe

De ce se desparte trupa 5GANG? Andrei Șelaru, cunoscut de către publicul larg sub numele de „Selly', a făcut marele anunț conform căruia trupa 5GANG se desparte! Aceștia vor avea ultimul proiect împreună de Crăciun, atunci când vor lansa un nou film.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Celebrul vlogger Andrei Șelaru, cunoscut sub numele „Selly', a făcut anunțul chiar pe scenă, alături de colegii săi din 5GANG. Acesta le-a spus fanilor că vor susține ultimul concert pe data de 19 septembrie 2021 și că în decembrie va apărea un nou film semnat 5GANG.

Trupa 5GANG se desparte. Selly a făcut marele anunțTrupa 5GANG se desparte. Selly a făcut marele anunț

Acestea vor fi ultimele evenimente pe care le vor desfășura în formula cu 5 membrii: Selly, Gami, Mădălin, Dia și Pain. Vloggerii nu vor renunța la cariera lor în online, însă vor merge pe drumuri separate.

Citește și: Cât câștigă Selly pe lună din Youtube.Suma ajunge la zeci de mii de euro

Citește și: Emisiunea lui Selly de la Prima TV, scoasă de pe post.”A fost decizia mea să renunț”

Citește și: Culiță Sterp, jefuit după ce a cântat la un eveniment:„Mi-a furat…'

Citește și: Mihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor.Delia a postat imaginile

De ce se desparte trupa 5GANG?

Andrei Șelaru a făcut anunțul care a întristat mii de fani: trupa 5GANG se desparte! Acesta a explicat că proiectul a început în urmă cu 4 ani, atunci când fiecare membru era doar un copil. Deși au cunoscut un real succes, fiecare dintre cei cinci dorește să urmeze un alt drum în viață:

„Gândiți-vă că am început acum 4 ani de zile. Gami avea doar 14 ani, eu aveam 16 ani. Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri. Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta, am doborât atâtea recorduri, am scos atâtea piese și chiar nu vrem să îl forțăm mai mult decât este cazul. Am făcut-o cât timp ne-am regăsit în treaba asta și cât timp ne-a venit natural. ', a spus Selly.

Cu atât mai mult, acesta a subliniat că nu își doresc să continue întregul proiect doar pentru profit financiar:

Acum poate o să mai scoatem una sau două piese, nu știm sigur, cu siguranță vom scoate filmul, însă cam atât. Nu vrem să facem ceva care să se simtă pentru noi artificial, doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese. Mădălin vrea să facă și el muzică serioasă', a completat vloggerul.

Cum a luat naștere 5GANG

Atât Andrei Șelaru, cât și Andrei „Gami' Gavril au povestit despre prima piesă 5GANG care a luat naștere într-un șifonier, în urmă cu patru ani. Aceștia nu au crezut că proiectul va avea succes și niciodată nu și-au asumat rolul de artiști:

„Am început proiectul acesta în urmă cu patru ani de zile și prima noastră piesă a fost trasă în șifonier, la propriu', a spus Gami.

Selly a subliniat faptul că nu se aștepta ca piesele lor să aibă un succes atât de mare. Acestea au ocupat primele poziții în Trendingul YouTube-ului românesc timp de câteva săptămâni după lansare.

Nu ne-am propus niciodată să ne luăm în serios ca artiști, dar vouă v-au plăcut atât de mult piesele noastre, încât ați dus și pe 1 și 2 în Trending, simultan. Noi am început treaba asta din pasiune și din prietenie și nu vrem să o forțăm mai mult decât este cazul', a completat Selly.

Selly, mesaj de recunoștință pentru fanii 5GANG

Andrei Șelaru a simțit nevoia să transmită un mesaj de recunoștință pentru toți cei care i-au fost alături pe parcursul proiectului 5GANG.

„A fost un proiect senzațional pe care l-am făcut alături de niște prieteni extraordinari. Pentru noi a fost superb să vă avem alături, a fost superb să știm că am pornit din nimic și am reușit să construim treaba asta. Vă iubim pe toți, sunteți extraordinari și vreau să vă spun că ne vedem la film, în decembrie', a spus Selly pe scenă, în fața mulțimii.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter