Mihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor. Delia a postat imaginile

Publicat pe

Mihai Bendeac a solicitat îngrijiri medicale la „iUmor'. Actorul a trecut prin momente de panică atunci când i s-a făcut rău în timpul filmărilor pentru emisiunea de umor de la Antena1. Imaginile în care medicii îi luau tensiunea au fost făcute publice de către colega sa de juriu, Delia Matache.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Delia Matache a făcut public pe TikTok un videoclip în care o echipă de medici îi lua tensiunea actorului Mihai Bendeac. Acesta a trecut prin clipe de panică deoarece nu avea idee ce i se va întâmpla în continuare.

Mihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor. Delia a postat imaginileMihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor. Delia a postat imaginile

În ciuda firii sale efervescente, comediantul a tăcut pe tot parcursul intervențiilor și a așteptat curios răspunsul doctorilor. Cadrele medicale au încercat să îl liniștească pe Mihai și să îi ofere cele mai bune îngrijiri.

Citește și: Mihai Bendeac a presimțit moartea lui Ion Caramitru, cu o seară înainte:”A avut loc o întâmplare foarte ciudată”

Citește și: Salariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1.Actorul a trecut toți banii pe numele tatălui

Citește și: Face nuntă Laurette cu forbalistul Magaye Gueye?Vedeta s-a dat de gol

Citește și: Doliu în lumea filmului!Actorul Norm Macdonald a murit la 61 de ani

Mihai Bendeac a solicitat îngrijiri medicale la „iUmor'

Mihai Bendeac și-a obișnuit fanii cu o atitudine optimistă, veselă și cu o energie greu de confundat. Cu toate acestea, chiar și comedianții au parte de momente dificile, în care sănătatea le este pusă în pericol.

În timpul filmărilor pentru emisiunea „iUmor' de la Antena1, actorului i s-a făcut rău și a avut nevoie de prezența unei echipe de medici. Colega sa de juriu, Delia Matache, a postat un videoclip pe TikTok în care Mihai primea îngrijiri din partea specialiștilor.

„Nu pot să spun c-am trecut peste'

Mihai Bendeac suferă de depresie, iar acest lucru îi face viața din ce în ce mai dificilă. Acesta a recunoscut că nu a reușit să învingă boala, ci doar s-a obișnuit să trăiască cu ea:

„Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste.', spunea Mihai Bendeac pentru VIVA!.

Cu atât mai mult, actorul consideră că poate face față singur problemelor sale. Acesta a dezvăluit că rezolvarea depresiei ține doar de propria lui soartă:

„Cumva, fiecare om trebuie să se lupte singur cu depresia lui, să-și caute răspunsul pe diferite căi, în diferite luări de cuvânt, în diferite interviuri ale altora care au trecut prin treaba asta, dar cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva', a adăugat acesta.

Sursă foto: Instagram, TikTok

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter