Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Prima fotografie de cuplu

Publicat pe

Este oficial. Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație și s-au săturat să se ascundă. Dacă până în prezent existau numai speculații privind legătura dintre cei doi, acum lucrurile par să fie certe. Iată și care este dovada faptului că se iubesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. În ultima vreme, cei doi artiști își comentează zilnic la poze, merg în vacanțe împreună, iar de curând au postat și prima imagine de cuplu.

Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Prima fotografie de cupluDovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Prima fotografie de cuplu

Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Artista e mai fericită ca niciodată

Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. De curând, Lidia Buble și Harlys Becerra s-au fotografiat alături de alți doi prieteni. Cei patru se află la restaurant și pe față li se poate citi fericirea.

Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Până în prezent, niciunul dintre cei doi îndrăgostiți nu au dat nicio informație despre idilă, dar, imaginea în care apar împreună vorbește de la sine. Lidia Buble iubește din nou, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber.

Citește și: Cine este Lidia Buble de la Asia Express

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express

Citește și: Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor

Citește și: Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul său

Cum se înțelege Lidia Buble cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu aproape un an și jumătate și acum se înțeleg foarte bine. Acest lucru îl confirmă chiar JO, prietenă bună a artistei.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești.

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia', a declarat Jo.

Lidia Buble, despre Răzvan Simion: „A fost marea mea dragoste’

Deși s-au despărțit de comun acord și acum colaborează pe plan profesional, Lidia privește cu regret relația cu Răzvan și este convinsă că el a fost marea ei dragoste, acea dragoste unică în viața unui om.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. 

Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter