Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită! Primele imagini cu cea care l-a cucerit

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită! Acesta a postat pe rețelele de socializare imagini pline de romantism cu el alături de o tânără domnișoară blondă. Se pare că aceasta i-a furat inima, după ce fotbalistul a trecut printr-o despărțire chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fostul faimos de la competiția Survivor și-a pus toți fanii pe gânduri în momentul în care a postat pe InstaStory o imagine în care este însoțit de o tânără blondă. Deși din prima fotografie aceștia puteau considera că este vorba de o prietenă apropiată, cea de a doua a lămurit complet lucrurile!

Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită! Primele imagini cu cea care l-a cuceritȘtefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită! Primele imagini cu cea care l-a cucerit

Ștefan Ciuculescu și noua sa iubită par extrem de fericiți împreună, deși fostul concurent Survivor a trecut în urmă cu puțin timp printr-o despărțire. Acesta a dezvăluit inclusiv motivul pentru care lucrurile nu au mai funcționat între el și fosta sa prietenă.

Citește și: Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor.Mama lui e celebră

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor.Cu cine dormea Elena

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor:„Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'

Citește și: Jador și Alex Velea s-au certat:„Spuneți-i că noi doi…'

Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită!

Ștefan Ciuculescu pare mai îndrăgostit ca niciodată în imaginile pe care le-a postat zilele trecute pe InstaStory. Acesta apare însoțit de o domnișoară superbă, cu părul blond și cu un chip angelic. Alături de poza în care cei doi se sărută plini de fericire, fostul Faimos de la competiția Survivor a adăugat și un mesaj:

„Atunci când sunt romantic', a scris Ștefan Ciuculescu pe InstaStory.

Nu a fost nevoie de prea multe cuvinte deoarece Ștefan și Marina Oprea, căci așa o cheamă pe blondina care i-a furat inima, par să se iubească ca la douăzeci de ani! Privirile lor vorbesc de la sine, dar și zâmbetul care este surprins pe chipul celor doi!

Ce s-a întâmplat în fosta lui relație?

Ștefan Ciuculescu a avut o relație timp de jumătate de an, care s-a terminat chiar înainte ca acesta să plece în Republica Dominicană. Deși tânăra este cea care l-a încurajat să participe la emisiune, relația lor nu a rezistat până la începerea filmărilor:

Este vorba de o persoană care timp de 6 luni de zile a fost lângă mine zi de zi… Este vorba despre fata cu care am avut o relație până în momentul în care am venit în această competiție.', a povestit Ștefan Ciuculescu la Survivor România 2021.

După despărțire, Ștefan spera să poată purta o conversație cu fosta iubită pentru remedierea problemelor în cuplu, însă acest lucru nu s-a întâmplat:

Am avut niște discuții și sper ca după ce mă întorc, să stăm amândoi la aceeași masă că avem multe lucruri de spus. A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea, de când joc fotbal, sincer', a adăugat acesta.

Ștefan Ciuculescu este coprezentatorul emisiunii „Bărbați vs. Femei'

După participarea la competiția Survivor România 2021, lui Ștefan i s-au ivit foarte multe oportunități. Una dintre acestea este chiar titlul de coprezentator al emisiunii „Bărbați vs. Femei', alături de Bianca Comănici.

„Pentru fiecare e un nou început și mă gândesc că și pentru tine o să fie. Poți sta liniștit că Bianca este nu pe mâini bune, pe mâini foarte bune'  a declarat acesta.

Fostul concurent Survivor este cel care i-a luat locul lui Alex Mihei în această emisiune online.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter