Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Mama lui e celebră

Publicat pe

Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor? Faimosul a intrat în numeroase conflicte cu Zanni, dar puțini știu detalii despre trecutul concurentului. Ștefan Ciuculescu de la Survivor România este cunoscut în lumea fotbalului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu este concurentul de la Survivor România care a intrat în competiție în locul lui Cătălin Moroșanu și cine ar fi crezut că va avea mult conflicte cu Zanni. Faimosul a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană și își dorește să se întoarcă acasă cu marele premiu.

Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Mama lui e celebrăCine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Mama lui e celebră

Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor? Ștefan Ciuculescu de la Survivor are 27 de ani și este pasionat de sport încă din copilărie. Faimosul s-a făcut remarcat ca portar al echipei Steaua București, unde a făcut parte din echipa de juniori. Ștefan Ciuculescu de la Survivor a jucat la mai multe cluburi din țară, și, până să plece în Republica Dominicană, el a fost portarul echipei Rapid București.

Citește și: Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor: „A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor, apărat de mama sa. Ce a spus despre Zanni

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici…'

Citește și: Ștefan Ciuculescu și iubita lui s-au certat înainte de Survivor. „Am avut niște discuții și sper că…'

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor

Faimosul este cunoscut pentru performanțele sale în fotbal în cadrul echipelor Rapid sau FCSB. Totuși, nu este singurul cu performanțe sportive din familia lui. Mama lui Ștefan Ciuculescu este campioană națională și vicecampioană mondială.

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor? Alina Ciuculescu Moțea este fostă floretistă și spadasină și a câștigat câteva titluri naționale și internaționale. Mama lui Ștefan Ciuculescu a cucerit de cinci ori Cupa României și a fost o dată campioană națională la spadă.

„Pe plan profesional am învățat foarte multe. Am avut un om lângă mine care m-a ajutat și m-a învățat extrem de multe lucruri și țin să îi mulțumesc și lui. Știind și greșelile mele din trecut, am învățat să nu le mai fac și pot să spun că și asta pot să trec la plusuri. Vrei, nu vrei, te schimbă lucrurile astea și te gândești la ele, știi?', declara Ștefan Ciuculescu de la Survivor.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter