Jador și Alex Velea s-au certat: „Spuneți-i că noi doi...”

Publicat pe

Jador și Alex Velea s-au certat. Relația dintre Jador și Alex Velea s-a transformat în ultima vreme dintr-o prietenie apropiată într-o relație rece de muncă, după ce logodnicul Antoniei s-a supărat pe manelist și acum nu mai vrea să îi vorbească. Motivele rupturii au fost dezvăluite chiar de către fostul concurent de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce a intrat în conflict Jador cu Alex Velea .Jador a mărturisit că, din păcate, el și Alex Velea au plecat în acest moment pe drumuri separate, deși în trecut colaborările lor muzicale au ajuns pe cele mai înalte trepte ale topurilor.

Jador și Alex Velea s-au certat: „Spuneți-i că noi doi...'Jador și Alex Velea s-au certat: „Spuneți-i că noi doi...'

Jador și Alex Velea s-au certat. Totul a pornit de la melodiile manelistului

De ce a intrat în conflict Jador cu Alex Velea. Dar, se pare că Alex Velea s-a supărat pe Jador pentru că în ultima vreme a ales să facă anumite schimbări în repertoriul pe care îl prezintă la evenimentele unde cântă.

„Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, le-a spus Jador urmăritorilor lui, pe contul său de Instagram.

Jador se pregătește pentru proiecte noi

De ce a intrat în conflict Jador cu Alex Velea. Deși, cel mai probabil, următoarele piese ale lui Jador nu vor fi în colaborare cu Alex Velea, manelistul le promite fanilor săi că nu vor rămâne dezamăgiți de surprizele pe care le-a pregătit.

„Următoarea piesă va fi despre tot se întâmplă în spate, tot ce fac eu aici, tot ce fac eu după concerte, tot ce fac eu înainte de concerte, distracție, viațamea din spatele tuturor', a mai adăugat Jador, pe rețelele de socializare.

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: „Au decis să schimbe puţin strategia'

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!’O iubesc nespus, dar…’

Citește și: Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile: „Au încercat să ne distrugă'

Citește și: Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi: „Răutate, ipocrizie’ De la ce a pornit totul

Jador și Alex Velea au dat lovitura cu piesa Arde-mă Baby

De ce a intrat în conflict Jador cu Alex Velea. Cea mai cunoscută piesă a lui Alex Velea cu Jador, Arde-mă Baby, a fost lansată la început verii din 2020 și de atunci a adunat aproape 50 de milioane de vizualizări.

Piesa a fost compusa si produsa in studiourile Golden Boy Society, muzica a fost facuta de Alex Velea. La text au lucrat Alex Velea si Udrea Cristian (Rashid) iar la orchestrație Buzea Florin si Razvan Matache (Insta: @macoramusic). De Mix & Master s-a ocupat DeSanto. Producator Video a fost Lucas Art Film, concept by Alex Velea & Ciolpan.

Jador a avut accident de mașină înainte de Splash

Luna trecută, Jador a fost implicat într-un accident destul de grav de mașină, însă este recunoscător pentru faptul că a scăpat nevătămat. Mașina sa de zeci de mii de Euro, pe de altă parte, are pagube serioase în urma impactului.

La scurt timp după ce Jador a avut un accident, a postat un vlog pe contul său de YouTube în care a dezvăluit toate detaliile incidentului.

Potrivit spuselor sale, cântărețul nu a fost de vină pentru evenimentul neplăcut, acesta fiind provocat din cauza unui animal care a apărut pe carosabil.

„Asta este morala zilei! Probabil Dumnezeu ne mai trimite un semn uneori, să vadă cum ne comportăm. Poate și eu am făcut ceva rău cuiva, iar acum este karma. Trebuie să învățăm să fim mai buni, iar oamenii să își țină animalele la locul lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine, a spusartistul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter