În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui”

Publicat pe

Zanni și Sebastian Chitoșcă au devenit prieteni la Survivor România. Cei doi au rămas în relații foarte bune și după ce s-a terminat competiția difuzată de Kanal D. Împreună au decis ca timp de aproximativ două luni, după ce au ajuns în țară, să își rezolve fiecare problemele lui și de-abia după aceea să se reîntâlnească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zanni și Sebastian Chitoșcă s-au cunoscut la Survivor România și pe parcurs au devenit prieteni. Însă, momentele tensionate dintre cei doi nu au lipsit, având în vedere că aproape zilnic se și certau în junglă. După ce s-au întors în România din Republica Dominicană, Zanni și Sebastian Chitoșcă au continuat să păstreze legătura. Totuși, având în vedere că nu s-au afișat foarte mult împreună pe rețelele sociale, fani de-ai lor au crezut că s-au certat.

În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'

„Asta cu gelozia nu am auzit-o… Probabil oamenii se așteptau ca eu să  stau în spatele lui Zanni, să fiu umbra lui, să îi iau din succesul lui. Eu am avut succesul meu, la momentul meu, când am fost fotbalist. El trebuie să se bucure singur de tot ce are. Prietenia nu constă în dacă mă afișez cu Zanidache peste tot unde el sau unde sunt eu. Noi am ținut legatură, dar să zic o data la câteva zile ne-am contactat să vedem dacă suntem bine', a spus Sebastian Chitoșcă pentru wowbiz.ro.

Citește și: Naomi și Florin Ristei, adevărul despre inelul misterios. Ce spun despre căsătorie:„Niște acte…'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor.Primele imagini din locuința artistului

Citește și: De ce a plecat Cove de la Vorbește lumea:„Singurul motiv de nemulțumire era acela că…'

Citește și: Ce acuzații îi aduce Ella lui Jador:„L-aș ruga din toată inima să mă lase să-mi trăiesc viața'

Zanni și Sebastian, despre relația lor de prietenie după Survivor

Noi am ramas prieteni, dupa ce ne-am certat in fiecare zi in junglă. Nu ma enervă ceva la Zanni anume. Acolo eram nervosi toti. Noi am fost cum eram noi ca oameni. Nu ne menajam, pe noi nu ne interesa. Învățam ceva din cearta aia', a mai spus Sebi.

În zontinuare, Zanni a spus că a stabilit cu Sebastian și cu Cosmin să nu se afișeze pe rețelele sociale după ce ajung în România, pentru a-și rezolva fiecare problemele.

Am făcut un pact cu el și cu Cosmin, ne-am spus, ajungem acasă nu o să ne postăm. Ne rezolvam problemele pe care le avem. Stăm o lună și ceva, două și după ne vedem. Vin eu la tine, tu la mine. Ne-a trebuit timpul asta se ne relaxăm', a declarat Zanni.

Familia mea era mai importantă decât să îl sun pe Zanni. I-am zis și din emisiune. Eu dacă mai stăteam în România probabil că pierdeam mult mai mult. Am reușit să o ajut pe soția mea, să o ajut să treacă peste toată perioada în care a stat singură. Niciodată nu a existat chestia asta( n.r- despărțire)', a afirmat Sebastian Chitoșcă.

Ce părere a avut Zanni despre Sebastian la început

Zanni și-a dorit încă de la început să fie prieten cu Sebastian Chotoșcă. Câștigătorul Survivor a spus că Sebi era vorbăreț și mereu pus pe glume, lucru care i-a plăcut. Însă, Zanni a recunoscut că dacă Sebastian nu avea performanțe și pe traseele sportive, cel mai probabil nu se apropiau atât de mult unul de celălalt.

În avion mi se parea foarte vorbăreț. A venit și tot deschidea subiecte și prima mea părere- Bă, ce mult vorește ăsta.  Sebi era fix opusul meu. Băiatul ăla din aeroport, dacă vine acum, fix de el am nevoie. A venit și numai pe glume. Ești retardat și îmi place. Era bun pe traseu, dacă nu era bun pe traseu, rămâneam doar la hi hi ha haha. Mă facea să mă apropii și mai mult de el. Ne și certam la fel de mult. A avut mai multe avantaje- pentru că îmi amintea de toți tovărășii mei, că era si foarte bun pe traseu, pentru că este un băiat deștept. A fost și un refugiu pentru amândoi, momentul în care decideam să trecem mai departe. Dacă noi ne pierdem în ura asta și când mă vezi că sunt urâcios, tragi de mine să mă scoți. Prietenia a fost și constructivă, în același timp', a mărturist Zanni, despre Sebastian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter