Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor. Primele imagini din locuința artistului

Publicat pe

Așa cum și-a propus, Zanni și-a cumpărat casă cu banii câștigați la Survivor. Câștigătorul marelui premiu al competiției din Republica Dominicană, în valoare de 50.000 de euro, și-a exprimat dorința de a avea un loc pe care să-l numească acasă, iar dorința lui s-a îndeplinit în sfârșit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zanni și-a cumparat în sfârșit casă cu banii de la Survivor, îndeplinindu-și visul de a avea un loc al lui. Artistul a fost unul dintre cei mai iubiți, dar și mai determinați concurenți din competiția din Republica Dominicană și și-a urmat cu ambiție scopurile. Tânărul a avut parte de o copilărie cruntă, trăită prin mai multe orfelinate, mărturiile sale fiind cutremurătoare. Acum însă are propria lui casă și viitorul se înfățișează în alte culori.

Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor. Primele imagini din locuința artistuluiZanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor. Primele imagini din locuința artistului

Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor

Într-un interviu recent pentru VIVA!, artistul mărturisea că acesta este unul dintre marile lui visuri și iată că Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor! La scurt timp după ce și-a achiziționat apartamentul, artistul le-a arătat prietenilor săi din social media, pe contul său de socializare, primul său apartament.

Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a spus Zanni.

https://www.youtube.com/watch?v=okcHToonoqI

Câți bani a câștigat Zanni de la Survivor

Fiind câștigătorul Survivor, Zanni a fost, evident, și cel mai longeviv concurent din competiție, așadar fiecare săptămână trăită în Republica Dominicană i-a mai adăugat niște bani în cont. chiar dacă, după ce s-au scăzut taxele, Zanni a rămas în conturi doar cu 45.000 de euro din cei 50.000, artistul a fost plătit săptămânal la Survivor.

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: „Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară” / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube. Nici nu visa la această sumă

Citește și: Naomi și Florin Ristei, adevărul despre inelul misterios. Ce spun despre căsătorie: „Niște acte…”/ EXCLUSIV

Citește și: Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021.Ce ținute extravagante au purtat

Potrivit informațiilor apărute în presă, Zanni ar fi câștigat, în fiecare săptămână în care a participat la Survivor, 1.000 de euro. Astfel, tânărul a petrecut 26 de săptămâni în Dominicană, fiind cel mai longeviv concurent de la Survivor România. După un calcul simplu, deducem că Zannidache a primit 26.000 de Euro pentru cele 26 de săptămâni în care a făcut parte din show și, potrivit Playtech, a plecat acasă cu nici mai mult nici mai puțin de 71.000 de Euro, obținuți în șase luni.

După ce s-a întors de la Survivor, Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor, investind cu cap premiul substanțial.

O viață de coșmar în orfelinat

Zanni a fost părăsit de mic în orfelinat de către mama lui, pe care mărturisește că a văzut-o de câteva ori de atunci, iar pe tatăl său nu-l cunoaște. Viața din orfelinat a fost cruntă, dar spune că, uneori, i-ar plăcea să-l caute părinții.

„Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți. A fost teribil. Când am mers în alt centru, oamenii de acolo au început să mă învețe diverse lucruri pe care nu le știam. Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam.

Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel. Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata! De acolo am plecat la un alt centru, care te primea cu condiția să continui școala. Am fost la școală până m-au dat afară și de acolo, după doi, trei ani. Nici nu m-au anunțat. Mi-au spus să plec”, a mărturisit Zanni într-un interviu emoționant pentru VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter