Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor: „Am venit cu niște bacterii...”

Publicat pe

Zanni are probleme de sănătate. A câștigat sezonul al doilea de la Survivor, dar viața în condiții dificile pe care a trăit-o în Republica Dominicană nu s-a lăsat fără urmări. Zanni se confruntă și acum cu problemele de sănătate căpătate în timpul concursului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zanni are probleme de sănătate. El a povestit că merge și acum la medic să facă recuperare pentru picior unde s-a accidentat destul de tare atunci când lupta pentru marele trofeu de a Survivor.

Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor: „Am venit cu niște bacterii...'Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor: „Am venit cu niște bacterii...'

Zanni încă are probleme de sănătate, după Survivor

Zanni are probleme de sănătate. Totodată, artistul susține că până acum a cheltuit o grămadă de bani pentru controale și analize să afle ce diagnostic are.

„Nu stau prea bine cu sănătatea. Încă fac recuperare la picior, am venit cu niște bacterii, de acolo din Dominicană, cu care mă lupt.

Mi-am plătit toate medicamentațiile, controalele, mi-am plătit tot', a declarat Zanni, la petrecerea Viva!, pentru Ciao.

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: „Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară' / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube. Nici nu visa la această sumă

Și-a cumpărat casă cu premiul de la Survivor

Zanni și-a cumparat în sfârșit casă cu banii de la Survivor, îndeplinindu-și visul de a avea un loc al lui. Într-un interviu recent pentru VIVA!, artistul mărturisea că acesta este unul dintre marile lui visuri și iată că Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor!

La scurt timp după ce și-a achiziționat apartamentul, artistul le-a arătat prietenilor săi din social media, pe contul său de socializare, primul său apartament.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta!

Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!', a spus Zanni.

Câți bani a câștigat Zanni de la Survivor

Fiind câștigătorul Survivor, Zanni a fost, evident, și cel mai longeviv concurent din competiție. Așadar fiecare săptămână trăită în Republica Dominicană i-a mai adăugat niște bani în cont.

Chiar dacă, după ce s-au scăzut taxele, Zanni a rămas în conturi doar cu 45.000 de euro din cei 50.000, artistul a fost plătit săptămânal la Survivor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter