Fulgy vrea să fie asistent la Acces Direct. Cum a atacat-o pe Mirela Vaida

Publicat pe

Fulgy s-a autopropus asistent la Acces Direct. După scandalurile controversate în care a fost implicat în ultima perioadă, Fulgy este decis să facă o schimbare majoră în viața lui. Fiul Clejanilor a a aplicat la un job, care nu este însă este chiar așa ușor de obținut. Este vorba despre postul de asistent la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fulgy s-a autopropus asistent la Acces Direct. Fiul Clejanilor, care se află în continuare sub control judiciar pentru că a agresat un jurnalist, vrea să fie „mâna dreaptă' a Mirelei Vaida, dar nu în orice condiții.

Fulgy vrea să fie asistent la Acces Direct. Cum a atacat-o pe Mirela VaidaFulgy vrea să fie asistent la Acces Direct. Cum a atacat-o pe Mirela Vaida

Fulgy vrea să fie asistent la Acces Direct: „Mă întrebam dacă…'

Fulgy s-a autopropus asistent la Acces Direct. Fulgy își dorește, potrivit propriilor spuse, să aleagă el invitații care vor ajunge în platou în funcție de….bani:

„Sărut-mâna doamna Mirela Vaida. Am văzut că dumneavoastră căutați și emisiunea dumneavoastră asistent.

Mă întrebam dacă… de ce nu aș fi eu asistentul dumneavoastră și sper că nu vă supărați că vă pun condiții și chemați numai oameni care vin fără bani acolo la voi. Vă pup', a spus Fulgy pe Instastory.

Până la urmă, Ramona a apelat atunci la Poliție pentru a-și rezolva problemele și pentru a se simți în siguranță.

Citește și: Fulgy de la Clejani, primele imagini după ce a ieșit din arest la domiciliu:„M-am întâlnit cu…’

Citește și: Ce tarif au Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă.Onorariul a „explodat’ după scandalurile lui Fulgy

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație

Citește și: Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor

Familia Clejanilor a avut un conflict recent

În vară, Fulgy a avut un conflict, pe lângă alte persoane, și cu Mirela Vaida. Totul s-a petrecut atunci când Ramona Manole a venit în platoul emisiunii să povestească că a fost amenințată cu moartea de fratele ei.

„Totul a pornit de la faptul că eu port același nume cu ei. Numele de scenă, cel oficial, Ramona Manole, Ramona de la Clejani. Port același nume cu tatăl meu. A fost o amenințare destul de cruntă, mi-a impus și de asta m-am și supărat.

Dacă nu te duci la televiziune și declari că tu nu ești fata lui Ioniță și că te folosești de imaginea noastră, eu voi veni peste tine și peste fetele tale și vă voi viola și pe tine, și pe fetele tale', susținea Ramona, atunci.

Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani a amenințat-o pe Mirela Vaida

După ce Fulgy și-a amenințat sora vitregă în direct, a rândul fratelui lui Ioniță să acționeze violent, de data aceasta adresa Mirelei Vaida.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela?(…)

A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei', spune Roger atunci.

„Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r.- Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru.

Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat. Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere.

Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni', îi răspundea Mirela Vaida.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter