Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul său: „Am dormit cam cât doarme un student”

Publicat pe

Dani Oțil a oferit detalii despre prima noapte alături de fiul său! În cursul zilei de ieri, Gabriela Prisăcariu a fost externată de la maternitate și a petrecut seara în casă, alături de bebeluș. Atât ea, cât și prezentatorul TV au avut mari emoții și nu au dormit aproape deloc, pentru a-și supraveghea băiatul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bucurie mare în casa lui Dani Oțil după ce Gabriela Prisăcariu a fost externată de la materinatate alături de bebelușul lor! Cei trei au petrecut prima noapte împreună, care s-a dovedit a fi plină de emoții deoarece proaspeții părinți l-au vegheat în permanență pe micuț.

Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul său: „Am dormit cam cât doarme un student'Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul său: „Am dormit cam cât doarme un student'

Prezentatorul TV și iubita sa au avut parte de o noapte pe care nu o vor uita prea curând. Dacă Dani a avut emoții la prima întâlnire cu fiul său, prima noapte îmmpreună nu a fost mai prejos. Acesta l-a urmărit în permanență pentru a se asigura că este bine!

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut:„Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi'

Citește și: A născut Gabriela Prisăcariu!Primele imagini cu băiețelul lui Dani Oțil. „M-am topit!”

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 41 de ani! A plecat în vacanță cu iubita lui:cum l-a surprins Daliana Răducan

Citește și: Jo a spus totul despre Lidia Buble și Răzvan Simion.Ce se întâmplă acum între cei doi

Dani Oțil, detalii despre prima noapte alături de fiul său

Prezentatorul TV de la Antena1 a trăit o noapte pe care nu o va uita niciodată! Imediat cum Gabriela a ajuns de la maternitate alături de cel mic, Dani Oțil a preluat responsabilitățile de tată. Acesta nu și-a lăsat soția singură în aceste momente și a vegheat bebelușul alături de ea.

Dimineață, obosit, dar cu zâmbetul pe buze, prezentatorul a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram care a amuzat copios fanii cuplului:

„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți.', a scris Dani Oțil în această dimineață.

„Nu s-a întâmplat mare lucru'

Din fericire pentru proaspeții părinți, bebelușul a fost extrem de cuminte în prima lui noapte în propria casă. Potrivit lui Dani Oțil, cel mic nu a plâns sau urlat absolut deloc, iar pe parcursul serii doar a mâncat și a dormit.

„Nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru', a mărturisit Dani.

Cei doi urmează să se acomodeze cu viața de părinți și speră ca bebelușul să fie în continuare la fel de cuminte ca până acum.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter