Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut: „Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi”

Publicat pe

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său. Prezentatorul TV și soția lui, modelul Gabriela Prisăcariu, au devenit, sâmbătă pentru prima dată părinți. Fotomodelul a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care a cucerit inimile tututor, mai ales după ce cuplul l-a prezentat internetului, pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său. Vizibil emoționat, la doar câteva ore de la nașterea copilului, Dani Oțil a făcut prima fotografie cu bebelușul în brațe la care a atașat o scrisoare emoționantă dedicată fiului de abia născut.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut: „Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi'Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut: „Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi'

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine', a scris Dani Oțil pe Instagram.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut: „Tu ești…'

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său. În continuare, Dani îi explică fiului său că orice s-ar întâmpla, va fi alături de el pentru a se asigura că își va putea urma visurile:

„Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale.

Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu! Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas…sună a versuri de manele. Jur.

Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a.

Când o să aflii de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat', a scris Dani Oțil primul mesaj dedicat fiului.

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil, înainte să devină tată

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță

Citește și: Drama prin care a trecut Stela Bizdu, înainte de accidentul care a lăsat-o fără un picior

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu la 80 de ani, după o luptă grea cu boala Parkinson

Imaginea postată de Gabriela

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său. Dar, prima care i-a anunțat pe fani că este mamă a fost Gabriela Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil a postat o fotografie în care apare în patul de la maternitate, iar în brațe ține bebelușul care abia a venit pe lume.

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său. Adelina Pestrițu, Diana Munteanu, Tinu Vidaicu sunt doar câțiva dintre prietenii care s-au grăbit să-i felicite pe Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Acestora li s-au adăugat sute de fani din mediul online care le-au urat sănătate mamei și bebelușului.

Gabriela a dezvăluit că este gravidă în luna martie

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său. Fotomodelul s-a căsătorit cu Dani Oțil în luna mai, iar vestea că vor avea un copil au dat-o la finalul lunii martie, printr-un mesaj inedit postat pe contul lui Dani Oțil.

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…

Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o să avem un copil’, a scris prezentatorul TV pe contul de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter