Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță: „Dureri, copilul se mișca”

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost nevoiți să se întoarcă din vacanță mai repede decât au plănuit. Aceștia au petrecut doar două zile la munte, din cauza problemelor apărute în timp. Soția prezentatorului TV a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Puțin îi mai desparte pe Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil până ce-și vor strânge bebelușul în brațe. Din dorința de a profita de timpul rămas doar în doi, aceștia au decis să plece împreună într-o vacanță, la munte, pentru a se relaxa. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg în cazul lor, fiind nevoiți să revină repede în București.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță: „Dureri, copilul se mișca'Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță: „Dureri, copilul se mișca'

Deși își doreau să se bucure împreună de frumusețile locului, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanța de la munte. Pe drum, totul a decurs perfect, însă problemele au început să apară imediat ce s-au cazat.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii:”Am fost certată de domnul doctor”

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie, în luna a opta de sarcină

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!:„Da, regret pentru că…'

Citește și: Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță

Gabriela Prisăcariu a povestit că ea i-a propus lui Dani Oțil să plece din București și să meargă în vacanță. Frumoasa graviduță și-a dorit să stea puțin departe de temperaturile ridicate din Capitală, la munte fiind mult mai răcoare. Încă de la început, prezentatorul TV a întrebat-o dacă este sigură, știind că drumul e lung, iar bebelușul e obișnuit ca mama lui să stea întinsă. Îngrijorările lui Dani Oțil s-au adeverit, pentru că, imediat ce s-au cazat, micuțul lor a devenit agitat.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă', a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu a povestit ca în prima noapte în care s-au cazat, bebelușul din pântece s-a mișcat toată noaptea. Micuțul i-a transmis starea de agitație și vedetei, însă a sperat că se va liniști în cele din urmă.
Din păcate, lucrurile nu au stat deloc așa. A doua seară, povestea s-a repetat, bebelușul fiind în continuare agitat. Observând că situația nu se remediază, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au hotărât atunci să se întoarcă în București.

Ce s-a întâmplat după ce s-au cazat

Potrivit spuselor Gabrielei Prisăcariu, în zilele petrecute la munte nici măcar nu a reușit să se odihnească. Bebelușul s-a mișcat cu putere noaptea, în burtica ei, iar ea a fost nevoită să se trezească de la 04:00 dimineața.

„Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?! M-am trezit la ora 4:00 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora 04:00, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter