Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: "Am fost certată de domnul doctor"

Publicat pe

Aflată în luna a opta de sarcină, Gabriela Prisăcariu a fost mustrată de medicul ei că s-a îngrășat în sarcină prea mult. Vedeta mărturisește că nu a putut face față tentațiilor, fiind mare amatoare de gogoși… Iată câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La un control de rutină, Gabriela Prisăcariu, care se pregătește să devină mămică, a fost certată de medicul ei că s-a îngrășat prea mult în sarcină. Paradoxal, recent, soția lui Dani Oțil și-a surprins admiratorii cu niște imagini în care apărea într-un costum de baie minuscul și în care arăta senzațional… Dar, desigur, medicii au alte standarde în această privință, așadar Gabriela s-a întors dezamăgită de la doctor…

Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: "Am fost certată de domnul doctor"Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: "Am fost certată de domnul doctor"

„Bebelușul nu a vrut să stea la nicio ecografie”

Gabriela Prisăcariu își ține la curent fanii de pe contul de socializare cu evoluția sarcinii, iar ieri le-a mărturisit acestora că este nerăbdătoare să meargă la consult, deoarece până acum nu au reușit să vadă chipul bebelușului la nicio ecografie, micuțul „ascunzându-se” de ei. Soția lui Dani a mărturisit și că există un moment care o demoralizează de fiecare dată – cel în care medicul o cântărește. Dat fiind că deja este în luna a opta, Gabriela Prisăcariu s-a îngrășat în sarcină niște kilograme…

„Dacă este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca.  În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat!', a povestit Gabriela pe contul personal de socializare.

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: „Fierea mea nu a fost pregătită…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil: „Eram în rochie de mireasă”

Citește și: Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului. Răzvan Simion i-a dat de gol!

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor: „Singura regie ținea de partea de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției lui, Lidia Bejenaru: „Am rămas singur și sărac'

Gabriela Prisăcariu s-a îngrășat 16 kilograme în sarcină

Deși, după părerea fanilor, Gabriela încă arată senzațional cu puțin timp înainte de a naște, se pare că medicul care i-a monitorizat sarcina nu este deloc mulțumit de kilogramele acumulate de ea în ultima perioadă. În pofida faptului că cei din jur sunt de părere că nu s-a îngrășat, medicul ei este de altă părere. Asta nu a descurajat-o însă pe Gabriela, care, mai în glumă, mai în serios, a mărturisit că, în urma primirii acestei vești neplăcute, și-a rugat mama săi-i facă niște gogoși.

„Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat…toată lumea zice că nu m-am îngrășat, am plus 16 kilograme, m-am gândit să trec la dietă, așa că am venit la mama și i-am spus să facă niște gogoși. Sper să nu vadă domnul doctor', a mai dezvăluit Gabriela Prisăcariu.

În costum de baie minuscul, în luna a opta

Chiar dacă medicul ei a certat-o pe Gabriela Prisăcariu că s-a îngrășat cam mult în sarcină, evidența îl cam contrazice. Modelul s-a pozat recent într-un costum de baie minuscul, care nu lăsa prea mult loc imaginației, și a împărtășit imaginile pe InstaStory.

Pregătită pentru o scurtă sesiune de plajă, Gabriela a îmbrăcat un costum în două piese, însă canicula a împiedicat-o să stea mai mult de un minut la plajă… A fost însă de ajuns pentru niște imagini super hot cu viitoarea mămică. După părerea unanim ăa fanilor, Gabriela Prisăcariu nu s-a îngrășat în sarcină, ci arată mai înfloritor ca niciodată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter