Romina de la Puterea Dragostei și Ionuț s-au despărțit: „M-a lovit și m-a înșelat”

Publicat pe

Romina, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, a participat și la Mireasa, emisiune de la Antena 1. Acolo, aceasta l-a cunoscut pe Ionuț și cei doi au ales să își continue povestea de dragoste în afara competiției. Însă, s-au despărțit la scurt timp. Romina a dezvăluit că Ionuț a lovit-o și a înșelat-o, după ce au ieșit din competiția Mireasa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Romina a participat la Puterea Dragostei, emisiune de la Kanal D, din dorința de a-și găsi jumătatea. Din nefericire, n-a fost să fie, așa că a dorit să își încerce norocul într-o altă emisiune matrimonială, la Mireasa, de la Antena 1, de data aceasta. Aici, speranțele Rominei au început să se transforme în realitate pentru că l-a cunoscut pe Ionuț.

Romina de la Puterea Dragostei și Ionuț s-au despărțit: „M-a lovit și m-a înșelat'Romina de la Puterea Dragostei și Ionuț s-au despărțit: „M-a lovit și m-a înșelat'

Cei doi și-au dorit să îți continue povestea de dragoste în afara competiției, însă lucrurile n-au mers deloc așa cum ar fi sperat Romina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate și a spus că ea și Ionuț s-au despărțit din cauză că el a fost violent cu ea, dar și a înselat-o la puțin timp după ce au ieșit din emisiunea matrimonială.

Citește și:Imagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți.Meda a jucat în filme cu Armand Assante

Citește și: Schimb de replici între Oana Roman și Oana Zăvoranu, din cauza lui Pepe:„În halul ăsta de…'

Citește și: Anamaria Prodan, în plin scandal cu presupusele amante:„Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Romina, revoltată din cauza mesajelor primite

Recent, Romina, fostă concurentă de la Putearea Dragostei, a avut crtici dure la adresa celor care o acuză de falsitate și o judecă fără s-o cunoască. Aceasta este foarte dezamăgită de unele mesaje pe care le primește de la internauți.

De ce oamenii judeca fără a te cunoaște? Atunci când primesc mesaje de la oameni și văd uneori cuvinte urate și jigniri. Mă întreb de ce îmi vorbesc așa dacă nici măcar nu ma cunosc. E urât să vezi mesaje de la oameni că eu aș fi o falsă sau alte cuvinte urâte. Jur nu înțeleg de ce. Încercați să descoperiți omul apoi să-l judecați, pentru că Nu e frumos să judeci o carte fără a-i citi conținutul. Păcat',  a scris Romina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe rețelele sociale.

Din cauza unui comentariu primit de la internaută, Romina a dezvăluit de ce s-a despărțit de Ionuț, după ce au ieșit din competiția Mireasa.

Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Ionuț

După ce Romina, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, a scris respectiv mesaj pe rețelele sociale, o internaută a acuzat-o că s-a dus la Mireasa pentru a deveni cunoscută, având în vedere că ea și Ionuț s-au despărțit imediat după ieșirea din emisiune.

Draga mea, atunci cand alegi sa apari la tv, automat devii persoana publica si oamenii pot vedea care iti este caracterul. Tu te-ai dus la acea emisiune ca sa devii cunoscuta nu pt a te casatori, etc. Din moment ce voi v-ati despartit imediat dupa, este clar ca totul a fost de fatada. Personal, mi-ai placut, esti foarte frumoasa, insa intradevar, esti falsa. Pace!', i-a scris o internaută Rominei.

Romina a vrut să lămurească situația și a spus că s-a despărțit de Ionuț pentru că acesta a lovit-o și a înșelat-o.

Nu m-am dus sa devin cunoscută ,M-am dus pentru experiențe noi, repet nu pentru a mă face cunoscuta . Pentru ca ma mulțumesc cu statutul pe care l-am modelat singurică. Ne-am despărțit pentru ca și-a permis să ma lovească peste față și să mă însele ….îmi pare rău ca oamenii judeca neștiind adevarul', a fost răspunsul dat de Romina, fostă concurentă de la Puterea Dragostei.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter