Imagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

Publicat pe

Toma Cuzin își ține familia departe de conturile de socializare și postează foarte rar fotografii personale, preferând să-și țină fanii la curent doar cu activitatea sa profesională. Însă, de ziua fiicei lui a ales să posteze o poză cu Meda, care la 12 ani are deja la activ un film în care a jucat cu Armand Assante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 3 august, când fiica Meda a împlinit 12 ani, Toma Cuzin a decis să publice o fotografie în care apar împreună. Se poate observa imediat cât de mult îi seamănă fetița și din punct de vedere fizic, nu doar că a moștenit dragostea lui pentru actorie.

Imagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat în filme cu Armand AssanteImagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

„La mulți ani fata lu tata. Când au trecut 12 ani?' a scris actorul într-un story pe Instagram. 

Toma Cuzin se poate mândri cu doi copii talentanți, care au pășit de mici în lumea cinematografiei. Fiul Nicodim, în vârstă acum de 14 ani, a jucat alături de părinții săi în pelicula Comoara (2015).

La doar 6 ani, Meda a jucat în filmul de groază „Vânătorul de spirite” (2017), în regia lui Dragoş Buliga, alături de actori celebri precum Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

Citeste si: Nu vei ghici niciodată ce meserie a avut Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în Coreea: „A fost armata pe care n-am făcut-o!’

Citeste si: Cât de frumoasă este soţia lui Dorel din Las Fierbinţi! Povestea lor de dragoste este ca-n filme!

Citeste si: Giani din Las Fierbinți suferă de boala secolului. A plătit prețul succesului

Toma Cuzin și-a cunoscut soția la 16 ani

Înainte de a ajunge actor, Toma a avut toate joburile din lume și, astfel, la 44 de ani, este mândru că se pricepe la orice și se poate adapta oricărei situații. În plus, toate locurile de muncă pe care le-a avut îl ajută acum să-și facă rolurile din filme și seriale.

Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin’, a povestit Toma Cuzin pentru Adevărul.

Toma Cuzin s-a îndrăgostit de Cristina pe când avea 16 ani, iar de atunci n-a mai văzut în fața ochilor altă femeie.

Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor’, povestea actorul.

Toma Cuzin își amintește cu bucurie începutul relației cu soția sa, care este artist plastic. Deși el era miner și Cristina provenea dintr-o familie de intelectuali, Toma a știut să se facă plăcut și socrii săi l-au ajutat foarte mult să-și depășească condiția.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor.

Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie, a povestit Toma Cuzin acum ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter