Berbec - compatibilitate. Cu cine se potrivește cel mai bine această zodie

Publicat pe

Compatibilitate zodia Berbec. Află care sunt cele mai compatibile zodii cu Berbecul. Nativii care se potrivesc de minune în relații de dragoste cu această zodie și cei care nu fac deloc casă bună cu el.

Berbec – Berbec

Un berbec cu un alt berbec formează o o pereche excelentă, deoarece împărtășesc o gândire comună și au păreri comune despre orice. 

Relația lor este greu afectată de factori externi. Trăsăturile de personalitate ale ambilor parteneri sunt destul de asemănătoare și acest lucru facilitează înțelegerea reciprocă. 

Comunicarea dintre ei rămâne limpede și totul merge bine dacă sunt consecvenți. Relația lor fizică devine liniștită și monotonă după un timp, dar pot readuce cu ușurință farmecul în dormitor, dacă sunt creativi. 

Pe scurt, dragostea și compatibilitatea lor în căsătorie se poate spune că se situează între 89% și 95%.

Berbec – Taur

Berbecul și Taurul sunt semne de foc și, prin urmare, împărtășesc câteva trăsături comune în personalitatea lor. Berbecul nu pune prea mult la suflet, în timp ce Taurului îi pasă prea mult și este prea gânditor, lucru care dăunează astfel compatibilității dintre ei. 

Taurul este întotdeauna un partener de încredere, la fel și cu Berbecul, ceea ce îi face o pereche compatibilă din acest punct de vedere. 

Relația lor fizică trece, de asemenea, excelent prin toate etapele relației lor. Păstrarea câtorva secrete unul față de celălalt poate deveni motivul stresului în relația lor.

 Relația Berbecului cu Taurul devine tensionată după căsătorie. Procentul de dragoste și compatibilitate în căsătorie ale acestei perechi sunt undeva la aproximativ 75%.

 Berbec – Gemeni

Berbecul și Gemenii împărtășesc o dragoste domoală și există compatibilitate între ei, mai ales când vine vorba despre căsători. 

Tehnicile lor de comunicare depind atât de mult de starea lor de spirit și devine dificil să rămâi consecvent atunci când vine vorba de dragoste și romantism. 

Compatibilitatea iubirii și a căsătoriei dintre aceste semne este perfectă dacă își pot accepta defectele. 

Căsătoria este perfectă pentru ei, deoarece ambele semne au tendința de a se stabili cu ușurință. Dragostea și romantismul stau în centrul minții lor, dar fronturile lor profesionale pot veni ca o furtună în relația lor. 

Așteptările pe care unul de la celălalt le are sunt mai intense cu aceste semne, motiv pentru care ar putea avea ceva dificultăți în a se înțelege. 

Berbec – Rac

Casa a șaptea a Berbecului rămâne destul de afectată de Venus în Jupiter și acest lucru face ca acest semn să fie mai romantic și mai compatibil din punct de vedere al căsătoriei.

Iubirea dintre aceste semne este ca o artă, deoarece ambii parteneri caută creșterea și dezvoltarea relației. Berbecii sunt mereu gata să încerce ceva nou și să exploreze, în timp ce Racul este tăcut și e un partener de bază, dar aceste trăsături opuse mențin un echilibru bun în relația lor. 

Compatibilitatea lor rămâne ridicată pentru o perioadă mai lungă. Relațiile fizice îi leagă pe acești parteneri mai mult decât la alte semne, dar sprijinul lor emoțional unul pentru celălalt rămâne întotdeauna elementul cel mai important. 

Dragostea și romantismul vor fi din abundență în relația lor, dar o diferență de vârstă prea mare între ambii parteneri poate afecta cu siguranță această relație.

Berbec – Leu

Deoarece Leul și Berbecul sunt amândouă semne de foc, combinația dintre personalitățile lor este o una câștigătoare, mai ales în ce privește dragostea și căsătoria. 

Acești doi oameni neînfricați creează un parteneriat și mai neînfricat, care echilibrează un set de îndatoriri și hobby-uri care le alimentează energia fizică și psihologică. 

Partenerii Berbec-Leu își susțin reciproc autonomia pe fondul acestui amalgam de activități. 

Cu toate acestea, deoarece ambele semne doresc atenție, este crucial să lucreze împreună pentru a își recunoaște reciproc realizările unice, mai degrabă decât pentru a concura. 

Aceste două semne trebuie să se încurajeze unul pe celălalt și să fie toleranți la eforturile reciproce privind exprimarea sentimentelor. 

Berbec – Fecioară

Când ambii parteneri își lasă grijile deoparte și încearcă să se înțeleagă unul pe celălalt, o poveste de dragoste și o uniune pe termen lung se poate întâmpla. 

 Cuplul Fecioară-Berbec are șanse mari să dureze mult timp și să formeze o uniune frumoasă .

 Există o puternică intimitate reciprocă între Fecioară și Berbec, dar acești doi parteneri ar trebui să se străduiască din greu să facă față limitelor celuilalt. 

Conversația dintre aceste două semne poate fi obositoare, atât Fecioara, cât și Berbecul străduindu-se să compenseze defectele celuilalt. 

Berbecul și Fecioara stabilesc o legătură romantică de nezdruncinat atunci când reușesc să se înțeleagă, dar ambele părți trebuie să învețe una de la alta principiile și să-și îmbunătățească propria personalitate.

Berbec – Balanță

Unul dintre semnele din zodiac care este extrem de compatibil romantic pentru Berbec este Balanța. Când Berbecul și Balanța se unesc, legătura lor se bazează pe încredere, strălucire cognitivă și dorința nesfârșită de a se distra. 

Uneori, lucrurile care nu le plac unul la celălalt par a fi scăpate de sub control, cum ar fi nerăbdarea sau rigiditatea. 

Este esențial pentru un cuplu Berbec și Balanță să se mențină reciproc pe aceeași linie. Partea bună este că exuberanța fără margini a Balanței completează perfect atitudinea îndrăzneață a Berbecului. 

Relația Berbec-Balanță poate fi ghidată prin direcționarea entuziasmului, curiozității și energiei lor spre activități benefice, cum ar fi implicarea într-o organizație non profit sau voluntariatul.

Berbec – Scorpion

Berbecul și Scorpionul fac casă bună în ceea ce privește dragostea și romantismul. Ambele semnele au personalități total diferite, dar se dovedește a fi un lucru bun pentru relația lor. 

Nativii Berbec care iubesc distracția împărtășesc un ritm perfect cu natura serioasă a Scorpionului. O cantitate imensă de încredere reciprocă le consolidează legătura. 

Comportamentul excesiv de protectiv al nativilor din Scorpion poate provoca un pic de disconfort și acest lucru trasează de obicei o linie între ei, dar nimic nu îi poate dezechilibra, deoarece această pereche poate fi considerată cea mai compatibilă  din zodiac.

Berbec – Săgetător

Un exemplu de dragoste ca în filmel. Datorită deschiderii lor înnăscute, a impulsului de a descoperi și a siguranței de sine, Berbecul și Săgetătorul pot crea o relație rapidă, intensă și frumoasă.

Cei doi își apreciază dorința reciprocă de independență și au o relație fascinantă care rezultă din nevoia ambelor părți de noi perspective. 

Cu toate acestea, un cuplu Săgetător și Berbec trebuie să țină cont de izbucnirile emoționale scăpate de sub control și să lucreze unul cu celălalt pentru a combate obiceiurile lor comune pentru a ignora posibilele repercusiuni înainte de a se repezi în dispute. 

Aceste două semne de foc sunt sigure în relațiile romantice atunci când sunt cu partenerii potriviți. 

Berbec – Capricorn

Această pereche nu e deloc potrivită pentru o relație de lungă durată și o căsătorie. Există mai multe lacrimi decât zâmbete în relația dintre Berbec și Capricorn. Cele două semne au cele mai multe probleme cu afecțiunea fizică. 

Opoziția dintre Saturn în Capricorn și Marte în Berbec ar putea face ambele părți incapabile să-și înțeleagă și să-și satisfacă dorințele reciproce. 

Citește și: Femeia Capricorn – cum să ajungi la sufletul ei. Caracteristici ale zodiei și compatibilități

Asertivitatea unui Berbec ar putea confunda un Capricorn meticulos. Când vine vorba de interacțiune, Capricornii apreciază logica și sunt predispuși să respingă ideile Berbecului, deoarece par grăbite.

 Îndemnul lui Capricorn ca evenimentele și oamenii să fie întotdeauna productivi poate irita și plictisi Berbecul. Pot apărea certuri pe termen lung, care vor fi exacerbate de tenacitatea ambelor părți.

Berbec – Vărsător

Când vine vorba de apropierea fizică și romantism, aceste două semne construiesc relații și se dezvoltă reciproc. Cu toate acestea, cele două zodii pot fi stresante una pentru cealaltă. 

Ambele semne vin cu o cantitate extraordinară de energie senzuală, dar incapacitatea lor comună de a-și exprima sentimentele în medii sociale poate face ca ambii parteneri să se simtă neglijați. 

Citește și: Bărbatul Vărsător – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

În pofida acestor dificultăți, Berbecul și Vărsătorul ar putea avea o legătură puternică în alte domenii, cum ar fi pasiunea lor reciprocă pentru experiențe noi și dorința lor de a discuta și de a gândi creativ ca parteneri romantici. 

Atunci când cei doi parteneri nu sunt sincronizați, această combinație ar putea fi lipsită de empatie, dar atunci când sunt pe aceeași lungime de undă, Berbecul și Vărsătorul pot stabili parteneriate intense, bazate pe respect și valori reciproce.

Berbec – Pești

Ambii parteneri într-o relație Berbec-Pești ar putea să se simtă neglijați în parteneriatele de dragoste. Peștii cer de obicei atenție tandrețe – calități pe care Berbecul nu le posedă de obicei. 

Berbecul și Peștii pot avea, de asemenea, probleme în stabilirea unei unor obiective comun. Incapacitatea Peștilor de a înțelege abilitățile interpersonale directe ale Berbecului creează probleme uneori, în timp ce Berbecul alege să fie solicitant inutil. 

Citește și: Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

În cele din urmă, atât Berbecul, cât și Peștii sunt sensibili, dar în moduri foarte diferite. Drept urmare, tactica de ascultare activă și empatică pentru aceste două semne este dificilă.

 Compatibilitatea lor privind dragostea și căsătoria nu este deloc bună, dar depinde în continuare de cât de mult poate lăsa fiecare partener de la el pentru a forma un cuplu de durată.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter