Mama gemenilor căzuți de la etaj, internată la Psihiatrie. Medic: "Foarte teatrală, puţin îndurerată"

Publicat pe

Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10, nu i-a impresionat pe medicii de la Urgență. Andreea pe numele ei, respectiva se pare că era live pe Facebook atunci când jandarmii i-au bătut la ușă să o anunțe despre tragedie. Acum, mama gemenilor care au căzut de la etaj a fost internată la Psihiatrie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Internată momentan la Psihiatrie, mama gemenilor de doi ani care și-au pierdut viața din neglijența celei care i-a adus pe lume nu pare atât de afectată pe cât se aștepta. Andreea nu i-a impresionat nici pe medici, dar nici pe cei din familia ei, care o acuză de iresponsabilitate pe termen lung și lipsa implicării în creșterea copiilor.

Mama gemenilor căzuți de la etaj, internată la Psihiatrie. Medic: "Foarte teatrală, puţin îndurerată"Mama gemenilor căzuți de la etaj, internată la Psihiatrie. Medic: "Foarte teatrală, puţin îndurerată"

După tragedia care s-a produs miercuri seara, femeia a ajuns la spital în stare de şoc, însă medicii nu sunt convinși că reacțiile ei sunt reale. Analizele au arătat că mama gemenilor căzuţi de la etajul 10 nu era nici drogată, nici beată, însă a fost internată la psihiatrie pentru a se stabili dacă are discernământ. 

„Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”, a declarat Violeta Tănase, de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, potrivit adevarul.ro.

„Făcea prostituţie, se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame”

Cel care aduce cele mai grave acuzații la adresa mamei gemenilor este chiar fratele ei.

„Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani',  spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii. 

Totodată, nici mama ei nu îi ia apărarea în această tragedie. După ce pe Facebook a scris că deznodământul tragic era previzibil, având în vedere cum își îndeplinea rolul de mamă, bunica gemenilor dezvăluie alte lucruri grave din familia ei.

'Ştia şi Primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile', a declarat bunica gemenilor care au căzut de la etaj.

Andreea, mama gemenilor, mai avea un copil de 5 ani și se pare că a practicat prostituția în Italia. 

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel de-al treilea copil al femeii a ajuns acum la tată.

Mama gemenilor făcea live pe Facebook în momentul tragediei

Mama copiilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte. 

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe Live-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, cam aceasta ar fi ora.

Se pare că gemenii s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar. Potrivit unor surse Antena 3, prima oară a căzut fetița, apoi băiețelul. Micuții s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au căzut de la înălțime.

„Asemenea părinţi trebuiau decăzuţi din drepturi de la primul semnal”

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a subliniat că părinții de genul acesta ar trebui să fie decăzuți din drepturi şi că o parte din responsabilitate o au instituțiile care ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă încă de la început.

„Nu este un simplu caz. Eu în cariera mea am întâlnit astfel de situații în care părinții de genul acesta ar trebui să fie decăzuți din drepturi dar există instituții. Dar vedeți cum sunt populate sunt birocrați acolo care nu fac muncă de teren.

 Noi tot discutăm despre efecte, nu mergem spre cauză. Păi această poveste era cunoscută de mult și era o bombă cu ceas aici. Mai devreme sau mai târziu s-ar fi întâmplat nenorocire aceasta.

Această femeie bolnavă nici nu este ajutată, nici nu este internată, nici nu este diagnosticată nu i se dă tratament medicamentos. În continuare i se permite să aibă grijă de aceşti copii. Nici o secundă nu avea capacitatea aceasta de a avea grijă de niște copii. Ea nu putea să aibă grijă de ea. Deci nu aveau ce să caute acești copii în preajma acestei femei bolnave care trebuie ajutată.

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Citește și: Valentin Poienariu de la Next Star va fi tată la 21 de ani. Cine e iubita lui

Citește și: Anamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram. Este un antrenor celebru

Noi tot ne învârtim asupra efectelor, nu intrăm pe cauză. Aceste instituții trebuiau să cunoască. Medicul de familie, când te duci la pediatru, că trebuie să te duci cu copiii, păi când o vede așa, păi nu dă imediat alarmă? Dar nimeni nu face nimic de genul acesta, nu acționează înspre cauză ca să nu mai apară astfel de cazuri, pentru că o să apară dacă nu se iau măsuri drastice în sensul acesta.

Dacă se va dovedi în urma unor expertize, în urma unor diagnosticării, în fața unei comisii formate din psihologii, psihiatrii, că nu putea să aibă grijă de aceşti copiii pentru că a consumat droguri. Avea o problemă psihică, vă dați seama că nu ai cum să bagi un astfel de om. Trebuie să îl tratezi şi trebuie să răspundă cineva cu capul că îşi ia acel medicament.

Este o familie poate puțin luminată și sunt oameni simpli și nu aveau acum să ajungă la concluzia că se poate întâmpla o nenorocire, dar nu trebuie să ai foarte multă carte ca să îți dai seama că acești copii nu ai cum să fie îngrijiți de un om bolnav.

Un om care se droghează are probleme psihice, poate că s-a agravat vreo afecțiune psihică cu adevărat și trebuie să facem ceva. Medicul de familie, psihiatrul, psihologul pediatrul acela care vede copiii trebuia să facă ceva. În teorie stăm bine, dar în practică nu facem absolut nimic„, a spus Liviu Chesnoiu la Antena 3

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter