Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor. La ce tradiție au renunțat

Publicat pe

Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor. Simona Halep și Toni Iuruc trebuie să fie foarte ocupați în această perioadă, în care pun la punct ultimele detalii pentru nuntă. Cei doi vor spunele cel mai important „DA' din viața lor în fața ofițerului de Stare Civilă pe 15 septembrie. Totuși, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să renunte la o tradiție importantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor. Simona Halep și Toni Iuruc formează unul dintre cele mai frumoase cupluri și se iubesc nespus de mult. La începutul lunii iunie, celebra sportivă a fost cerută în căsătorie de partenerul ei. Drept dovadă, vedeta a făcut publică o imagine cu superbul inel de logodnă, pe care l-a primit de la afacerist.

Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor. La ce tradiție au renunțatCe reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor. La ce tradiție au renunțat

Acum, Simona Halep și Toni Iuruc sunt gata să spună cel mai important „DA' din viața lor în fața ofițerului de Stare Civilă. Marele eveniment va avea loc miercuri, 15 septembrie, într-un local select din Constanța. Pe de altă parte, Simona Halep și Toni Iuruc au renunțat la o tradiție importantă și le-au impus invitaților o serie de reguli.

Citește și: Laura Boghiu, de la Visuri la Cheie, primele declarații despre soțul ei și nunta secretă:„Soțului meu nu i-a plăcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„În urma unor ieșiri…'

Citește și: Un model de lenjerie intimă din Brazilia s-a căsătorit cu ea însăși:„M-am dus hotărâtă la biserică'

Citește și: Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1.Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt prezentatorii

Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc referitoare la nunta lor

Cert este că Simona Halep și Toni Iuruc vor să fie diferiți și să facă nunta în stilul lor. Cei care au confirmat deja prezența la nunta sportivei au luat la cunoștință și cerința acesteia. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Simona Halep și Toni Iuruc le-au cerut invitaților de la nunta lor să nu ofere „darul' de nuntă – plicul cu bani. În schimb, cei doi viitori soți au transmis că primi cadouri, însă nu și plicuri cu bani, potrivit impact.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc pun la punct ultimele detalii în ceea ce privește nunta lor. Petrecerea va fi găzduită de clubul Fratelli, după ce Simona Halep și Toni Iuruc vor spune un „da’ din suflet în fața ofițerului de Stare Civilă.

Simona Halep, declarații despre nunta cu Toni Iuruc

Recent, Simona Halep a făcut primele declarații despre nunta cu Toni Iuruc și a mărturisit că este foarte emoționată. Sportiva a declarat că este un pas foarte important în viața ei și că este cât se poate de bucuroasă că se întâmplă. De asemenea, Simona a mai mărturisit că emoțiile sunt diferite de cele de la un Grand Slem.

Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă’, a declarat Simona Halep, potrivit cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter