Horoscop 16 septembrie 2021. Zodiile care au noroc

Publicat pe

Horoscop 16 septembrie 2021. Este o zi plină de evenimente pentru cele mai multe zodii. În plus, unele zodii vor petrece timp de calitate în compania prietenilor lor. Pe de altă parte, norocul va fi de partea unor nativi, care vor avea succes pe toate planurile și nimic nu le va putea sta în cale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 septembrie 2021 – Berbec

Este foarte posibil să ai parte de o surpriză plăcută din partea celor dragi. În plus, energia ta este molipsitoare și ai o stare de bine care nu poate să nu fie remarcată de cei din preajma ta. Drept urmare, vei avea un control mai mare asupra celorlalți, însă nu este cazul să abuzezi de această poziție în care te vei afla astăzi.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Taur

Astrele sunt de partea ta și vei avea o zi excelentă. Este foarte posibil să întâlnești o persoană interesantă, da și foarte distractivă. În cazul în care ai planuri de afaceri, este o zi perfectă pentru negocieri. Toate îți merg bine, iar pe plan persoanal, te simți răsfățată și iubită de partenerul tău de viață, care te poate surprinde într-un mod foarte plăcut în această zi.

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii.Nativii care sunt compatibili

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii.Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute.Cei mai sinceri nativi

Citește și: Top cele mai deștepte zodii.Nativii extrem de inteligenți

Horoscop 16 septembrie 2021 – Gemeni

Este o zi norocoasă pentru tine. Vei reuși să depășești toate obstacolele care îți vor apărea în cale. Pe de altă parte, îți pui toată energia într-o acțiune constructivă. Poate să fie vorba despre un proiect la care lucrezi de ceva vreme. În plus, nu trebuie să te ajunzi cu totul în muncă. Permite-ți să te și relaxezi pentru a nu te suprasolicita.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Rac

Un membu al familiei îți va oferi nesperat de mult ajutor și reușiți să calmați astfel un conflict mai vechi. Pe de altă parte, vei avea succes în ceea ce privește negocierile financiare și vei simți cum afacerea ta prinde contur. Pe de altă parte, va trebui să te confrunți cu teama de eșec și nu uita că omul din greșeli învață.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Leu

Cea mai arzătoare dorința a ta în momentul de față este să evoluezi pe plan profesional. Drept urmare, te gândești serios să renunți la serviciul tău actual pentru că ai primit o oportunitate mai bună. Analizează situația și nu lua decizii pripipe. Pe de altă parte, se pare că urmează un pas foarte important în relația de cuplu, potrivit antena3.ro.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Fecioară

Există o foarte mare posibilitate să schimbi locul de muncă sau să te reorientezi spre un cu totul alt domeniu de activitate. Pe de altă parte, pot să apară mici conflicte în relația cu familia, însă toate aceste tensiuni se vor rezolva în cea de-a doua parte a zilei. În plus, plănuiești să te vezi cu o persoană cu care nu ai mai ținut legătura de ceva vreme.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Balanță

Nu este ziua ideală pentru a te ocupa de aspectele financiare. Profită de ziua aceasta pentru a-ți analiza viața de cuplu pentru că lucrurile nu au prea mers bine în ultima perioadă între tine și partenerul de viață. Pe de altă parte, este foarte posibil să te confrunți cu o serie de cheltuieli neprevăzute pe care nu le poți evita.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Scorpion

Ai mare noroc la bani și te-ai putea alege chiar și cu o promovare la locul de muncă. Este momentul să depui puțin mai mult efort în relația de cuplu, pentru că situația începe să scârțâie. Este recomandat să ieși la o întâlnire cu partenerul. Pe de altă parte, astăzi te simți mai posesivă ca oricânt și vrei ca totul să iasă exact așa cum dorești.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Săgetător

Norocul este d epartea ta. Este o zi perfectă pentru a lua în considerare o investiție financiară. Pe de altă parte, este foarte posibil ca un membru al familiei să îți dea o veste care îți va schimba viața. Nu te îngrijora pentru că poate fi un lucru bun. Pe de altă parte, plănuiești să îți iei câteva zile libere de la locul de muncă pentru că te resimți din cauza stresului.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Capricorn

Vei petrece ziua în compania prietenilor tăi. Nu ar fi rău dacă ai ieși și te-ai distra mai des. Pe de altă parte, amintirile nu îți dau pace, iar sentimente vechi vor reînvia. Poate fi vorba despre fostul tău partener, însă gândește-te bine înainte de a ceda sau nu în fața tentației de a pune mâna pe telefon și a relua legătura. Dacă te-a făcut o dată să suferi, o poate face și a doua oară.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Vărsător

Nu este o zi perfectă pentru tine. Riști să te cerți cu toată lumea. Parcă nu suporți pe nimeni în jurul tău. Prietenii, colegii de birou și persoana iubită, dar și membrii familie, toți te fac să te simți total nedreptățit. Nu lăsa ca o simplă stare de spirit negativă să îți afecteze încrederea în perosoanele din jurul tău. Cei dragi nu merită un asemenea tratament din partea ta.

Horoscop 16 septembrie 2021 – Pești

Ai de gând să muncești mai mult decât de obicei pentru că speri la un bonus la salariu sau chiar la o promovare. În ceea ce privește relația de cuplu, vor apărea mici tensiuni, dar nu îți face griji. Totul se va rezolva. Trebuie doar să ai multă răbdare cu partenerul tău și să îl faci să înțeleagă ce te deranjează. Dacă nu vei vorbi cu el, nu veți ajuge la un numitor comun.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter