Cele mai ghinioniste zodii. Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Publicat pe

Cele mai ghinioniste zodii. Din păcate, în zodiac există exista anumiți nativi care sunt foarte ghinioniști. Ei sunt adesea ocoliți de noroc orice ar face și oricât ar încerca să scape de acest tipar. Iată care sunt, din punct de vedere a astrologilor, cele mai „fără șansă' zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dacă sunteți genul de persoană care caută în viața liniște, este bine să îi ocoliți pe acești native, pentru că pot atrage în orice moment ghinionul, chiar dacă nu își niciodată acest lucru.

Cele mai ghinioniste zodii. Fecioară

Fecioarele nu au noroc atunci când vine vorba de controlul lucrurilor din jur. Deși își doresc să aibă totul organizat până ultimul detaliu, lucrurile nu ajung să iasă mereu conform planului.

Ele nu sunt atât de deschise la schimbări, cu toate că acestea le-ar putea ajuta să se dezvolte. Ar putea să își dea voie să profite mai mult de oportunitățile de care au parte.

Totuși, Persoanele născute în zodia Fecioară au multe calități pentru care sunt apreciate aproape de toată lumea: sunt modeste, sunt meticuloase, sunt bune la organizare, sunt firi practice, analitice și muncitoare.

Cele mai ghinioniste zodii. Scorpion

De obicei, viața Scorpionilor este plină de adrenalină și haos. Deși nu îi deranjează niciodată acest fapt, ei ajung să fie afectați de anumite decizii proaste, lucru care îi face foarte ghinioniști.

Idealul este ca ei să devină mult mai calculați și organizați, astfel încât să nu mai fie luați prin surprindere atât de ușor.

Scorpionul poate fi hotărât, persistent, puternic, intuitiv, pasional, atrăgător și emotiv. Dar poate ascunde și defecte precum gelos, impulsiv, posesiv, secretos, încăpăţânat, răzbunător sau manipulator.

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute

Citește și: Top cele mai deștepte zodii

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității. Cele mai pasionale zodii

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Cele mai ghinioniste zodii. Capricorn

Capricornii își bazează viața de foarte multe ori pe abilități și capacitatea de a munci. Nu cred în noroc ci în perseverență și în determinarea unui om de a-și îndeplini obiectivele.

În același timp, ei pot fi reticenți atunci când sunt puși față în față cu situații pe care nu le cunosc. Însă ar trebui să aprecieze șansele pe care le au în orice aș face fără să se gândească că nu au voie să greșească.

Nativii zodiei Capricorn sunt adesea mult mai maturi decât vârsta, cumpătaţi, bine organizaţi şi răbdători. Ei au simţul datoriei foarte bine dezvoltat, fiind cei mai serioşi nativi ai zodiacului, cei mai conştiincioşi.

Cu toate acestea, cei mai puțin educați și flexibili dintre ei pot avea câteva defecte serioase: singuratici, rezervaţi, pesimişti, reci, bănuitori, conservatori, avari, egoişti.

Cele mai ghinioniste zodii. Rac

Nativii Rac tind să vadă în aproape orice situație partea negativă a lucrurilor, iar acest lucru îi transformă în niște oameni mereu deprimați.

De obicei, pentru a evita o posibilă dezamăgire, nu acceptă schimbările în viața lor, iar acest lucru le va influența toată evoluția, atât din punct de vedere sentimental cât și profesional.

Sunt atât de pesimiști încât nu vor profita niciodată de lucrurile bune din viața lor și vor lăsa oportunitățile să treacă pe lângă ei.

Are nevoie de un stil de viaţă echilibrat, de confort psihic şi financiar, fără de care devine irascibil şi capricios.

Deoarece nu îşi arată adevăratele sentimente prea uşor, atitudinea nativului Rac este, de obicei, greu de înţeles sau chiar interpretată în mod greşit.

Cele mai ghinioniste zodii. Vărsător

Spre deosebire de zodiile anterioare, Vărsătorii știu exact cum să facă fața schimbărilor neașteptate și să se adapteze ușor atunci când nu găsesc o rezolvare, scrie Elle.ro.

Dar, ei nu reușesc niciodată să stea într-un loc astfel încât să aprecieze la adevărata valoare a posibilităților pe care le au în viață. Ar trebui să fie mult mai conștienți de ceea ce au realizat până acum.

Vărsătorii se nasc sub influenţa unei forţe contradictorii, de aceea unii dintre ei sunt timizi, introvertiţi, sensibili, răbdători şi iertători, în timp ce alţii sunt exuberanţi, vorbăreţi, cuceritori, superficiali, ba chiar frivoli.

Dar au câteva calități pentru care sunt foarte apreciați: prietenoși, umani, originali, inventivi, independenți, isteţi și vizionari.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter