Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, pare decis să părăsească România. Gestul care l-a dat de gol

Publicat pe

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan spune adio României. El ar fi decis să renunțe la toate proprietățile și bunurile pe care încă le are în țară, pentru că cel mai probabil nu îi mai sunt de folos, având în vedere că a plecat de mult timp din țară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, spune adio României. Se pare că fostul soț al Anamariei Prodan vrea să obțină zeci de mii de euro din urma acestor vânzări. Tiberiu Dumitrescu este determinat să rămână pentru totdeauna în SUA.

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, pare decis să părăsească România. Gestul care l-a dat de golTiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, pare decis să părăsească România. Gestul care l-a dat de gol

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, spune adio României. În SUA, el se ocupă de destinul fetei lui și a fostei sale neveste, Sarah, tânăra fiind o jucătoare de baschet cu un viitor care se anunță strălucit.

Potrivit jurnaliștilor de la Fanatik, Tiberiu Dumitrescu își vinde mașina, un Volkswagen Touareg cu o sumă impresionantă: 23.900 de euro, sumă care este, evident, negociabilă.

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan își închiriază apartamentul în schimbul unei sume fabuloase

Mai mult decât atât, Tiberiu Dumitrescu își închiriază apartamentul pe o care îl are în nordul Capitalei.

Fostul soț al Anamariei Prodan cere pe imobilul pe care îl deține în zona Pipera, Tiberiu Dumitrescu dorind însă să încheie un contract pe un minimum de un an.

Prețul este însă mare și pentru zona Pipera având în vedere că viitorul chiriaș ar trebui să plătească 700 de euro pe lună.

Apartamentul cu pricina este recent renovat, are 80 de metri pătrați utili, două balcoane, două băi și trei camere, venind la închiriere complet mobilat și utilat, mai scrie sursa citată.

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia:„Soț perfect, bărbat perfect’

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:'Nu-l acopăr sau ceva…'

Citește și: De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență

Citește și: Andreea Mantea revine la TV

Tiberiu Dumitrescu și Anamaria Prodan au rămas prieteni

Fostul handbalist Tiberiu Dumitrescu și Anamaria Prodan au fost căsătoriți timp de nouă ani și au divorțat anul 2007. Cei doi au împreună după fete, pe Rebecca (22 de ani) și pe Sarah (21 de ani).

Sara îi calcă pe urme lui Tiberiu Dumitrescu în ceea ce privește cariera, ea fiind o jucătoare de baschet foarte apreciată în Statele Unite ale Americii, semnând, vara asta, cu echipa Cal Poly.

Fata a trecut, în acest an, printr-o operație dificilă, la genunchi, dar, din fericire, recuperarea a mers perfect, motiv pentru care a fost oferată de o echipă de baschet feminin foarte puternică din SUA.

„Sarah are o abilitate excelentă de a înscrie. Este un ‘monstru pe tabelă şi aduce o etică de muncă excelentă şi o mentalitate câştigătoare. Cu abilitatea ei de a marca şi cu duritatea ei fizică şi mentală devenim o echipă mai bună', a spus antrenorul echipei cu care a semnat fiica lui Tiberiu Dumitrescu, Cal Poly, Faith Mimnaugh, pe site-ul oficial al clubului.

Relația lor s-a transformat în timp

Totodată, în urmă cu multă vreme, Anamaria Prodan spunea că divorțul de Tiberiu Dumitrescu s-a sfârșit, pentru că la final ajunseseră să fie doar prieteni apropiați.

'Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună', povestea, la televizor, cu ani în urmă, Anamaria Prodan.

Relația dintre cei doi foști soți a rămas una cât se poate de bună, în ciuda faptului că atât Anamaria Prodan, cât și Tiberiu Dumitrescu s-au recăsătorit și au făcut copii cu actualii parteneri de viață.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter