De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență: „În urma accidentului vascular pe care l-am făcut...”

Publicat pe

Recent, soția lui Adrian Minune, Cati Simionescu, a fost operată de urgență în Turcia. Cati a făcut primele declarații după ce a ajuns de urgență la spitalul din Turcia și a povestit de la ce au început problemele grave de sănătate. De asemenea, soția lui Adrian Minune a dezvăluit ce alte probleme i s-au descoperit după operație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soția lui Adrian Minune, Cati Simionescu, s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a fost operată de urgență, într-un spital din Turcia. Acum, Cati Simionescu este bine și a făcut primele declarații în legătură cu starea ei de sănătate. Aceasta a mărturisit cum au început problemele și cum de s-a ajuns să fie nevoie de o intervenție chirurgicală.

De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență: „În urma accidentului vascular pe care l-am făcut...'De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență: „În urma accidentului vascular pe care l-am făcut...'

Soția lui Adrian Minune s-a simțit rău mai multe zile la rând, motiv pentru care Cati Simionescu a mers la mai mulți medici, însă aceștia nu au constate o problmeă majoră. După care, Cati a început să aibă arsuri în spatele capului.

Citește și: Andreea Mantea revine la TV.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Cristina Cioran, primele declarații după ce fiica ei a fost externată:„Am tot felul de stări și sentimente'

Citește și: Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă.De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Citește și: Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa.Fostul iubit e și el în emisiune!

De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență

Soția lui Adrian Minune a pus respectivele arsuri pe seama oboselii, însă situația s-a agravat. Cati Simionescu s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar apoi totul se ducea în jos către mână și picior. În acele momente cumplite, soția lui Adrian Minune era singură acasă, așa că a sunat la 112 ea însăși.

Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat„, a mărturisit Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Cati Simionescu a suferit un atac vascular

Soția lui Adrian Minune a suferit un accident vascular în somn, simptomele de amorțire, cât și faptul că nu își mai simțea o parte a membrelor inferioare și superioare fiind specifice acestei probleme de sănătate. Cati Simionescu a fost, drept urmare, transferată la un spital din Turcia, unde a fost operată de urgență. În urma intervenției chirurgicale, i s-a descoperit și un anevrism.

În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a mai adăugat aceasta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter