Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa. Fostul iubit e și el în emisiune!

Publicat pe

Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa. Alexandra Adelina Tătucu este una dintre concurentele de la Mireasa, sezonul 4, care au venit în emisiunea de la Antena 1 să își găsească dragostea. Are 23 de ani, este din Băile Herculane și e pregătită să se îndrăgostească… Deși fostul ei iubit participă și el la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa. Casa Mireasa și-a deschis porțile pentru noii concurenți din sezonul patru. Nouă tinere superbe, cu vârste între 22 și 29 de ani, s-au înscris în acest sezon cu gândul de a-și găsi sufletul-pereche. Cu gândul de a își găsi sufletul pereche. Printre ele se numără și Alexandra Adelina Tătucu, o tânără în vârstă de 23 de ani, care a intrat în competiția de la Antena 1 decisă să-și găsească alesul.

Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa. Fostul iubit e și el în emisiune!Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa. Fostul iubit e și el în emisiune!

Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa

Alexandra Adelina Tătucu s-a născut pe 29 septembrie 1998 la Orșova. Deși i se spune Alexandra, acesta nu e prenumele din buletin. Tânăra a mărturisit că își dorește să i se spună așa deoarece pe bunicul ei îl cheamă Alexandru și au o relație specială, potrivit a1.ro.

„Numele meu e Adelina, am 23 de ani, sunt din Băile Herculane și sunt secretară. Sunt o fată independentă și responsabilă cu gândul mereu la viitor. Sunt pregătită să mă îndrăgostesc, iar dacă se va întâmpla asta îi voi colora alesului inimii mele viața în turcoaz', a spus Adelina în prezentarea sa.

Adelina a urmat Liceul 'Regele Ferdinand 1' din Timișoara, profilul economic. După absolvire a ales să nu dea la facultate și s-a angajat la un hotel din Timișoara, ca ospătar.

Câteva luni mai târziu, a plecat în Germania, la mătușa ei. Deși jobul i-a plăcut, din păcate nu s-a acomodat cu clima și nici cu faptul că nu avea prieteni, nu era viața ca în România. Drept urmare, în luna august a acestui an a decis să se întoarcă acasă.

Citește și: Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa. Își dorește doi copii

Citește și: Cine este Isidora Petrovic de la Mireasa. A mers la psiholog, după ultima relație

Citește și: Cine este Marius Budin de la Mireasa.E instructor de fitness

Citește și: Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa.A mai participat la o emisiune matrimonială

Citește și: Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4: „Sunt un bărbat loial și empatic'

Cum arată bărbatul perfect pentru ea

Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa. Cel de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial de la antena 1 a început în forță, iar perechile încep, încet-încet, să se formeze. Alexandra are deja o mulțime de fani, iar povestea ei a atras atenția, în special în ultima vreme, după ce s-a aflat că între ea și unul dintre concurenții din casă a existat o poveste de iubire…

Concurenta de la Mireasa, sezonul 4, este pregătită de căsătorie. Alexandra mărturisește își dorește un partener sincer, ambițios și atent.

'Îmi doresc să îmi găsesc jumătatea și de ce nu, să mă căsătoresc. Partenerul aș vrea să fie sincer, grijuliu și ambițios', a mărturisit Alexandra.

Adelina și Alexandru de la Mireasa au fost 5 ani împreună!

Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa. Întâmplarea sau poate nu… face ca Adelina și unul dintre băieții din Casa Mireasa, sezonul 4, să se cunoască. Din păcate, cei doi concurenți nu au putut ascunde acest detaliu, deloc minor… Asta cu atât mai mult cu cât Adelina și Alexandru Brebenoiu au format un cuplu timp de 5 ani! Materialele difuzate înainte ca cei doi să intre in Casa Mireasa conțineau destule elemente comune, iar asta a atras atenția.

'A fost o relație frumoasă, s-a terminat în ianuarie. Nu am mai păstrat legătura', a spus Adelina. 'Nu am discutat cu el, nu știe că sunt aici', a mai adăugat ea, întrebată fiind dacă fostul ei iubit știe că s-a înscris în show-ul matrimonial Mireasa

'Nu sunt posesiv, gelos. Urăsc chestia asta. Erau foarte multe neînțelegeri, gelozie, iar eu nu mai concep acest lucru la o femeie. Cu greu, dar am trecut peste. Aș minți să spun că nu am suferit', a explicat și Alexandru.

Cei doi au negat că au știut unul de altul, însă au recunoscut în emisiune că au format un cuplu timp de 5 ani. Simona Gherghe le-a atras atenția că regulamentul interzice ca doi foști iubiți să participe la show-ul matrimonial. 'Singurul lucru pe care îl puteți face este să continuați și să nu aveți nimic unul cu altul', a menționat Simona, conform a1.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter