Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4: „Sunt un bărbat loial și empatic”

Publicat pe

Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4. Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4 se numără printre cei șapte băieți care vor participa la cea mai nouă ediție a emisiunii matrimoniale. Tânărul are 29 de ani și spune despre el că este sensibil, loial și empatic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4 s-a născut pe 10 decembrie 1992 la Brașov. Concurentul își gătește singur și are un stil de viață sănătos, dat fiind că este un sportiv care practică sporturile de contact.

Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4: „Sunt un bărbat loial și empatic'Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4: „Sunt un bărbat loial și empatic'

Mai mult, Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4, crede despre el că este un bărbat spiritual și nu suportă falsitatea. Totodată, tânărul a povestit că nu este cel mai răbdător om din lume, iar uneori este impulsiv și nehotărât.

Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4

Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4. Tânărul a venit în emisiune alături de bunica sa, Elena, pe care o alintă 'Lenu'. Victor Rațiu a declarat că o va face fericită pe femeia care îi va fi aleasa inimii.

Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4. Bunica lui Victor de la Mireasă, sezonul 4, a povestit că până acum le-a plăcut pe toate fetele pe care bărbatul i le-a prezentat și că încă ține legătura cu ele, chiar dacă lui nepotului ei nu îi place acest lucru.

Citește și: Când începe Mireasa, sezonul 4

Citește și: Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie

Citește și: Cine este Carmina Olimpia Cotfas, Miss Universe România 2021.

Citește și: Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași

Ce spune Simona Gherghe despre sezonul 4 de la Mireasa

Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4. Sezonul 4 din Mireasa, cel unde participă și Victor Rațiu, va fi prezentat de Simona Gherghe. Vedeta spune că  este pregătită să întâlnească noii concurenți, dar și să descopere povești de iubire intense.

După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză.Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa. Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!', a declarat Simona Gherghe pentru a1.ro.

Cine a câștigat ultimul sezon de la Mireasa

Show-ul matrimonial Mireasa, sezonul 4, pune la bătaie un premiu în valoare de 40.000de Euro. Concurenții înscriși în competiție pentru a câștiga marele premiu pot fi văzuți pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45.

Liviu și Maria au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, în finala Mireasa, sezonul 3, difuzată pe 1 august. Deși se cunoșteau de doar câteva luni, cei doi au trecut peste orice obstacol în cadrul emisiunii.

Unul dintre obstacole l-a reprezentat faptul că părinții Mariei s-au opus relației, iar în cadrul finalei, s-au așezat în fața altarului și și-au jurat cuvinte pline de iubire, scrie Wowbiz.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter