Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă. De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Publicat pe

Vica Blochina nu trece printr-o situație tocmai plăcută, după ce s-a aflat că ar fi fost obligată să evacueze apartamentul de lux primit cadou de la Victor Pițurcă. Blondina a rupt tăcerea, recunoscând că nu a mai plătit întreținerea. Pe de altă parte, ea a dezvăluit că se simte hărțuită de administratorii imobilului de ceva vreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anul 2007, Victor Pițurcă i-a dăruit Vicăi Blochina un apartament luxos într-o zonă bună a Capitalei. În locuința respectivă, blondina locuiește cu fiul ei, Edan, însă a mărturisit că are de gând să se mute în curând, după ce s-a aflat public că nu și-ar mai fi plătit dările la întreținere. Administratorii blocului au scos la licitație apartamentul și au cerut evacuarea blondinei.

Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă. De ce nu și-a plătit datoriile la întreținereVica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă. De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Vica Blochina a recunoscut că este în proces de mulți ani cu administrația imobilului din cauza datoriilor uriașe. În prezent, restanțele se ridică la aproximativ 3.000 de euro.

Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă

„Nu mă ascund. Am o problemă cu administrația de ani de zile. A fost o problemă de când am cumpărat această casă. Când am cumpărat, noi am preluat cu o datorie despre care eu chiar nu am știut. Au crescut foarte mult penalitățile. Când am vrut să mă înțeleg cu ei nu am putut, m-am certat, știi că eu sunt rea. Am zis, nu vreți așa, nu vreți. Nu e vorba să mă dea afară cineva din casă', a spus Vica Blochina la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Citește și: Vica Blochina a dat în judecată Poliția Română. Ce necazuri are acum

Citește și: Vica Blochina, după ce s-a aflat că a pierdut apartamentul de la Victor Pițurcă: „Eu am tot plătit mii de euro”

Citește și: Vica Blochina a pierdut apartamentul luxos primit de la Pițurcă. Ce datorii avea la întreținere

Citește și: Schimbare importantă la Cronica cârcotașilor. Șerban Huidu: „A fost decizia postului'

Fosta amantă a lui Pițurcă a dezvăluit că nu are nimic împotrivă să se mute din apartamentul respectiv.

„M-au dat de multe ori în judecată, e a 4-5-a oară. Mă hărțuiesc, într-adevăr. Nu știu, sunt foarte mari penalități. Mă doare capul… Apartamentul costă jumătate de milion de euro. Dacă ei vor să-l vândă pentru 100 de milioane, să-l vândă, eu sunt fericită. Îmi iau alt apartament, în altă parte. Dacă vrea cineva să cumpere apartamentul meu, e de vânzare', a mai adăugat aceasta.

Cât costă apartamentul primit de Vica de la Victor Pițurcă

Apartamentul în care fosta balerină locuiește cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă i-a fost dăruit acesteia de către celebrul antrenor în urmă cu 14 ani.

Dimensiunile apartamentului respectiv, situat în centrul Bucureștiului, sunt de 125 de metri pătrați împărțiți în trei camere și două balcoane. După renovarea imobilului, valoarea sa pe piață ar fi estimată la 350.000 de euro.
Potrivit actelor depuse de administrația imobilului, Vica Blochina are de achitat datorii de aproximativ 3.000 de euro.

Vica a avut o relație cu Victor Pițurcă, care era însurat, iar după ce s-au despărțit acesta a fost obligat să-i plătească fiului său o pensie alimentară de câteva mii de euro pe lună.

‘Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva, a mărturisit blondina. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter