Cristina Cioran, primele declarații după ce fiica ei a fost externată: „Am tot felul de stări și sentimente”

Publicat pe

Cristina Cioran trece prin clipe de extremă fericire după ce fiica ei a fost externată din spital. Micuța Ema este acum acasă, în sânul familiei, alături de părinții ei care o iubesc nespus de mult. În urmă cu foarte puțin timp, vedeta a făcut primele declarații după ce au adus-o acasă pe fiica ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran este în culmea fericirii. După o perioadă încărcată, în care a fost mereu cu gândul la fiica ei, rămasă în spital, vedeta poate, în sfârșit, să zâmbească. Fetița Cristinei Cioran a fost externată astăzi, semn că acum este bine, după ce a fost născută prematur. În vara acestui an, în luna iulie, Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară. A adus-o pe lume pe fetița ei, Ema, însă a născut prematur, drept urmare, bebelușa a trebuit să rămână în spital.

Cristina Cioran, primele declarații după ce fiica ei a fost externată: „Am tot felul de stări și sentimente'Cristina Cioran, primele declarații după ce fiica ei a fost externată: „Am tot felul de stări și sentimente'

Acum, Cristina Cioran a făcut primele declarații după ce ea și partenerul ei de viață, Alex Dobrescu, au adus-o pe fiica lor acasă. Vedeta a mărturisit că nu își pot lua ochii de la Ema și că acum se simte liniștită să o vadă acasă și bine.

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației:„Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul Adela.Ce rol interpretează Anastasia Chivu

Citește și: Schimbare importantă la Cronica cârcotașilor. Șerban Huidu:„A fost decizia postului'

Citește și: Tatăl Simonei Halep, detalii despre nunta fiicei lui cu Toni Iuruc.Cum se înțelege cu viitorul ginere

Cristina Cioran, primele declarații după ce fiica ei a fost externată

Cristina Cioran aștepta cu nerăbdare momentul în care s-o aducă pe fiica ei acasă, iar dorința i s-a îndeplinit. Ema a fost externată, semn că este în afara oricărui pericol.

Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace', a povestit Cristina Cioran la Antena Stars.

Cristina Cioran a avut voie să își viziteze fiica în spital doar o dată pe săptămână din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. de fiecare dată, înainte să meargă la spital, trebuia să se testeze.

Cristina Cioran: „A fost greu să o văd o dată pe săptămână'

A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta. Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit', a mai adăugat Cristina Cioran despre fiica ei.

De asemenea, vedeta a mai spus că încearcă să își păstreze calmul pentru ca totul să fie bine pentru Ema. În plus, Cristina Cioran crede că fiica ei s-a născut de două ori, o dată pe 18 iulie și o dată miercuri, 1 septembrie, când a fost externată din spital și adusă acasă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter