Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru: „Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer...”

Publicat pe

Loredana Groza a postat un mesaj sfâșietor pe Internet, după moartea lui Ion Caramitru. Frumoasa cântăreață a ales să-și ia „rămas-bun' de la marele actor printr-un gest inedit, dar și emoționant. Vedeta le-a amintit fanilor de versurile piesei „Bună seara, iubite!', melodie la a cărui lansare a participat și regretatul artist!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ieri, din păcate, lumea teatrului românesc este mai săracă, după ce a pierdut o mare stea. Ion Caramitru s-a stins din viață, pe patul de spital, la 79 de ani. Vestea lui i-a întristat pe mulți, fiind iubit de mii de oameni, atât din România, cât și din străinătate. Afectată de pierderea uriașă este și Loredana Groza, cei doi colaborând pentru lansarea piesei „Bună seara, iubite!'.

Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru: „Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer...'Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru: „Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer...'

După ce s-a aflat că Ion Caramitru a murit, sute de mesaje au început să curgă pe rețelele de socializare, din partea fanilor și a apropiaților săi. Și Loredana Groza și-a exprimat suferința tot pe Internet, prin intermediul unui mesaj sfâșietor. În semn de omagiu, ea și-a luat „rămas-bun' prin versurile melodiei lansate în 1987, cu participarea regretatului artist.

Citește și: Ion Caramitru a murit.Era internat de câteva săptămâni

Citește și: Ion Caramitru a avut o căsnicie de 45 de ani cu Micaela Caracaș.Cum arată soția regretatului actor

Citește și: Care a fost ultima discuție dintre Victor Rebengiuc și Ion Caramitru:„Nici el nu a știut că e bolnav'

Citește și: Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!Ce diferență de vârstă e între ei

Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru

Așadar, în urmă cu scurt timp, Loredana Groza și-a emoționat toți fanii. Artista a postat pe Instagram un mesaj sfâșietor adresat lui Ion Caramitru. Acesta făcea referire la versurile celebrei piesei „Bună seara, iubite!'.

„Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, Să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!', a scris Loredana Groza pe contul oficial de Instagram, în memoria lui Ion Caramitru.

„Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer…'

Piesa „Bună seara, iubite!' a avut parte de un real succes. A fost compusă de maestrul Adrian Enescu pe versurile poetului Avramescu. Piesa a fost lansată în anul 1987 de Loredana Groza, cu ajutorul participării lui Ion Caramitru.

Ion Caramitru a murit la 79 de ani

Vă amintim că Ion Caramitru a murit duminică, pe 5 septembrie 2021. Actorul s-a stins din viață la 79 de ani. Era internat de câteva săptămâni la Elias din București.

Ion Caramitru nu a încetat să uimească publicul prin talentul lui nici la această vârstă. În perioada aceasta, el trebuia să fie la Iași, pentru a lua parte la la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR). Din păcate, între timp, actorul s-a stins, lucru ce i-a șocat pe mulți.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale.

Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav', a spunea atunci Giurgia, citat de Agerpres.

Sursă foto: Instagram & Captură

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter