Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Prima imagine cu fetița

Publicat pe

Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Bebelușa Cristina și soțul ei, actorul Denis Șerban, sunt, începând de vineri, părinții a doi copii. Vedeta de la Cronica Cârcotașilor a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă de care este tare mândră. Cuplul mai are o fetiță, pe nume Delia, care are 8 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Deși Dominique Maria a venit pe lume vineri, Bebelușa Cristina le-a dat marea veste fanilor săi mai târziu. Tânăra mămică a postat astăzi o imagine în care își tine fetița nou-născută în brațe abia la începutul săptămânii.

Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Prima imagine cu fetițaBebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Prima imagine cu fetița

„Vineri, 03.09.2021 , a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria.🤍🕊 Suntem binecuvantați! 🙏🏻 Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!✨', a scris Cristina Ștefan, în cadrul postării.

Bebelușa Cristina și Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Sarcina, anunțată în aprilie

Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Cuplul a făcut anunțul în mediul online sâmbătă, 3 aprilie 2021. „Dragilor, Familia Ștefan se mărește!  Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare!

Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară! ', a scris Cristina pe Instagram.

Citește și: Bebelușa Cristina a dezvăluit sexul copilului

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina

Citește și: Ion Caramitru a avut o căsnicie de 45 de ani cu Micaela Caracaș.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ivan Patzaichin și soția lui!


Diferență 15 ani între Denis Ștefan și Cristina

Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. În urmă cu mai bine de 12 ani, Denis Ștefan interpreta rolul lui ‘Codruț în serialul românesc ‘Inimă de țigan. Actorul a divorțat de Iuliana în anul 2013, după o relație de 13 ani, refăcându-și viața alături de Cristina, bebelușa de la Cronica Cârcotașilor.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 de ani, însă se pare că aceasta nu a fost deloc un impediment în relația lor, care s-a dovedit a fi una de lungă durată, de peste 8 ani.

Cristina și Denis Ștefan, una dintre cele mai solide relații din showbiz

Denis Ștefan și Cristina sunt împreună de mai bine de opt ani, dar se cunosc de mult mai multă vreme. Relația lor a debutat pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jidava. Crâmpei de Geneză'.

Căsnicia acestora a fost mereu una discretă, ținută departe de ochii lumii, chiar dacă „bebelușa' este foarte activă în mediul online.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter