Ion Caramitru a avut o căsnicie de 45 de ani cu Micaela Caracaș. Cum arată soția regretatului actor

Publicat pe

Ion Caramitru a încetat din viață la 79 de ani, marele actor fiind internat de câteva săptămâni în spital. Maestrul a fost un familist convins și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Micaela Caracaș mai bine de 45 de ani. Cei doi au împreună trei copii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vestea morții lui Ion Caramitru a îndurerat o țară întreagă! Actorul s-a născut pe 9 martie 1942, în București, era directorul Teatrului Național Bucureșto și a fost ministru al Culturii între anii 1996 și 2000. Maestrul era căsătorit de 45 de ani cu actrița Micaela Caracaș.

Ion Caramitru a avut o căsnicie de 45 de ani cu Micaela Caracaș. Cum arată soția regretatului actorIon Caramitru a avut o căsnicie de 45 de ani cu Micaela Caracaș. Cum arată soția regretatului actor

Ion Caramitru era căsătorit de 45 de ani cu Micaela Caracaș

Ion Caramitru a fost extrem de rezervat cu privire la ce se întâmpla în viața sa personală. Actorul era de părere că nu trebuie făcut public ceea ce se întâmplă în familia sa, motiv pentru care a evitat mereu să vorbească despre subiecte ce nu priveau partea profesională.

Nu cred că viaţa mea personală trebuie pusă pe tarabă, viaţa de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face soţia mea, cum mă înţeleg cu ea, dacă ea vrea să cumpărăm un dulap sau eu vreau să schimbăm frigiderul. Dacă sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie să fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a încercat să fiu vânat, să se găsească acel ceva, ori chiar să se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea. N-am dat astfel de ocazii când s-a recurs la invenţii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am răspuns, nu toate meritau acest efort. Te consumă să tot dai dezminţiri pentru orice prostie. Şi chiar n-am avut timp pentru asta', spunea Ion Caramitru la un moment dat.

Citește și: Ion Caramitru a murit.Era internat de câteva săptămâni

Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru.Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

Citește și: Cine este Sandy Medini de la Splash! Vedete la apă.A învins cancerul

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat!Imaginile publicate de Lino Golden i-au dat de gol

Micaela Caracaș: „Sunt o persoană răbdătoare şi foarte optimistă'

La rândul ei, soţia actorului, la fel de discretă și rezervată, a evitat să vorbească de-a lungul timpului despre relația cu Ion Caramitru. Ea a vorbit despre regretele din plan profesional, evitând să atingă latura personală.

Trecerea anilor îţi aduce mai multe amintiri, unele te apasă, unele te bucură, dar asta face parte din viaţă şi cine nu îmbătrâneşte nu are parte de bagajul ăsta pe care îl duce cu el până la capăt. Sigur că mi-aş dori să pot să mă întorc în timp acum! Aş fi mai înţeleaptă, aş ştii de ce să mă feresc, aş profita de anumite situaţii, ca să fie mai bine. Cel mai mare regret e că nu am avut un rol care să urmeze celui pe care l-am facut în filmul lui Lucian Pintilie. Dacă ar fi să mă definesc în câteva cuvinte aş spune că sunt o persoană răbdătoare şi foarte optimistă', a povestit actriţa pentru Jurnalul Naţional.

Ion Caramitru și actrița Micaela Caracaș au împreună trei băieți: Ștefan, Matei și Andrei Caramitru.

Cine este Mihaela Caracaș, soția lui Ion Caramitru

Micaela Carcaș este fiica directorilor de producție Adrian și Sidonia Caracaș. S-a născut tot în București, iar întreaga viața și-a dedicat-o vieții de familie, scenei și filmului.

Micaela și Ion Caramitru și-au ținut căsnicia departe de lumina reflectoarelor și au avut apariții extrem de rare la evenimente. Printre filmele cele mai apreciate în care și-a făcut apariția amintim „Singurătatea florilor”, „Din nou împreună”, „Audiența”. 

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter