Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat! Imaginile publicate de Lino Golden i-au dat de gol

Publicat pe

Mario Fresh și Alexia Eram s-au împăcat! În ultimele luni, s-a tot specualt că artistul și fiica Andreei Esca s-ar fi despărțit, însă imaginile publicate de Lino Golden în mediul online nu mai lasă loc de interpretări. Lino a făcut public un video în care Mario Fresh și Alexia Eram se sărută. Totul s-a petrecut la ziua de naștere a Alexiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima vreme au tot apărut zvonuri potrivit cărora Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit, asta după ce cei doi au fpst văzuți tot mai rar împreună. Fanii artistului și ai fiicei Andreei Esca așteptau un răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor: „Mai sunt sau cei doi împreună?'. Ei bine, răspunsul la această întrebare a venit chiar de la Lino Golden.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat! Imaginile publicate de Lino Golden i-au dat de golAlexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat! Imaginile publicate de Lino Golden i-au dat de gol

Lino a publicat dovada clară că Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat. Lino a postat un video în care Mario și Alexia, mai întâi sunt văzuți în timp ce dansează, iar apoi când se sărută cu foc. Drept urmare, nu mai încape nicio îndoială că cei doi tineri s-au împăcat.

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur'/ EXCLUSIV

Citește și: Irisha și Marius Crăciun de la Survivor, adevărul despre relația lor:„Mama îl place'

Citește și: De ce boală suferă Corina Dănilă:„Este o afecțiune care se declanşează pe fond emoţional'

Citește și: Dana Rogoz, adevărul despre problemele de sănătate cu tiroida:„Aș putea avea tendințe de îngrășare'

Mario Fresh și Alexia Eram s-au împăcat

Acum, este o certitudine că Alexia Eram și mario Fresh s-au împăcat. Clipul postat de Lino Golden în care cei doi se sărută a fost filmat la ziua de naștere a fiicei Andreei Esca, pe 31 august. Totuși, înainte de a ieși la iveală acest video publicat de Lino, Mario Fresh a făcut și el un gest care le-a dat de gândit fanilor lui. La scurt timp după miezul nopții, adică în primele ore din ziua de naștere a Alexiei Eram, a avut grijă să-i facă o urare frumoasă. Conform imaginilor postate la InstaStory, artistul i-a făcut un cadou special fiicei Andreei Esca, odată cu împlinirea a 21 de ani.

Mai exact, Mario Fresh a postat o poză la el pe Instagram, cu Alexia Eram, încărcată de cadouri. În imagine, tânăra poartă o ținută neagră și e încălțată cu bocanci, iar în mână ține o cutie de cadou. Ce le-a mai atras atenția fanilor sunt buchetele mari de trandafiri roz pe care ea le poartă în brațe.

Mario Fresh: „Am foarte multe de oferit'

Mario Fresh are gânduri serioase în ceea ce o privește pe Alexia Eram. În cadrul unui podcast, acesta a mărturisit că are de gând să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii sale. Artistul a mai afirmat că el provine dintr-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a mărturisit Mario Fresh.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter