Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei: "Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil are o relație de câteva luni cu politicianul Cătălin Boboc. Femeia de afaceri ne-a vorbit despre cum și-a cunoscut partenerul și ne-a dezvăluit că s-au mutat împreună după o lună de relație. Vedeta a oferit detalii exclusive din relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Știu că ai un nou iubit, de câteva luni, dacă nu mă înșel. Cât de greu
este pentru o femeie independentă, din toate punctele de vedere, să găsească dragostea adevărată și un bărbat care să nu se simtă inferior/frustrat? Ai avut parte de astfel de experiențe?

Da, este destul de greu, ca femeie independentă, să găsești pe cineva care să fie la același nivel, chiar și energetic, nu numai ca realizări. Majoritatea bărbaților în ziua de astăzi fug de responsabilitate, nu de aceea financiară, ci a asumării relației. O văd ca pe un rol pe care trebuie să îl îndeplinească full time.

Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei: "Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur"/ EXCLUSIVCarmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei: "Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur"/ EXCLUSIV

Carmen Negoiță: „Iubitul meu este că mă face să mă simt femeie'

Ce îmi place la iubitul meu este că mă face să mă simt femeie. Și sunt așa pentru că el este un bărbat asumat, stăpân pe sine, foarte puternic. Se implică în toate lucrurile, muncim de luni până vineri, dar știm și să ne distrăm. Avem pasiuni comune și ne place ordinea.

Citește și: Cine este Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!

Citește și: Cine este Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!A divorțat și are doi copii

Citește și: Ce pensie alimentară primește fiul Andreei Mantea de la tatăl său, Cristi Mitrea

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază'/ EXCLUSIV

Carmen Negoiță, despre iubitul ei: „Este un tip sociabil și de viață'

Spune-ne câte ceva și despre partenerul tău. Pare că e o relație serioasă… Cum te-a cucerit, cum este el ca bărbat?

Cătălin este un bărbat frumos, responsabil, așezat, cu simțul datoriei, dar este atent la oameni, empatic, știe să zâmbească și să se bucure de viață. Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur, dar, după ce am povestit mai
mult, mi-am dat seama că este un tip sociabil și de viață.

Carmen Negoiță și iubitul ei s-au mutat împreună

Ne-am cunoscut la un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni, iar câteva ore mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să merg cu el la o zi de naștere și am acceptat. De atunci, ne-am întâlnit în fiecare zi, vorbeam la telefon și toată treaba cu datingul a durat patru zile. Apoi, mi-a spus că își dorește ceva serios și am fost de acord să încercăm. O lună mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să ne mutăm împreună și am acceptat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter